Λευτέρης Λαζάρου: Αποκάλυψε το μενού που έφτιαξε για τον Barack Obama

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Barack Obama και μάλιστα χθες, Πέμπτη 22/6, πραγματοποίησε ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του συνεδρίου για την ψυχική υγεία. Ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν ο Έλληνας σεφ που επιλέχθηκε να μαγειρέψει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ το μεσημεριανό γεύμα του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην πρωινή

εκπομπή του ANT1 και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο γι’ αυτή την εμπειρία, αποκαλύπτοντας το ακριβές μενού που γεύτηκε ο Barack Obama κατά την παραμονή του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Λαζάρου για το μενού που γεύτηκε ο Barack Obama

«Εμένα με κάλεσαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διοργάνωση, και μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο, το μεσημεριανό του γεύμα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου στο «Πρωινό». Όταν ρωτήθηκε για το τι περιλάμβανε το γεύμα του πρώην προέδρου, ο ίδιος είπε:

«Ήταν ριζότο με κρόκο κοζάνης και γαρίδες. Φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες και το γλυκό ήταν με φράουλες με παγωτο. Ο χρόνος που δόθηκε ήταν 30΄ δεν υπήρχε παραπάνω χρόνος. Το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα μας».

Σχετικά με τη γνωριμία τους, ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε: «Πέρασε πάρα πολύ καλά γιατί αυτό φάνηκε από το πώς τελείωσαν τα πιάτα. Είναι πολύ όμορφο η Ελλάδα να παρουσιάζει την κουζίνα της και τα τοπικά της προϊόντα σε αυτές τις προσωπικότητες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χώρα μας και η τιμή είναι εξίσου μεγάλη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Lazarou (@lefterislazarouofficial)

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να μεταφέρω τη γεύση της Ελληνικής γαστρονομίας στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής @barackobama, στο πλαίσιο του Nostos Conference 2023, στο @snfcc», έγραψε ο Λευτέρης Λαζάρου στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταμάτης Γαρδέλης: «Είπα στην μητέρα των παιδιών μου ότι θέλω να κάνω 2 παιδιά και να χωρίσω»

 Κατερίνα Καραβάτου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Έκλαιγα μέρες όταν τελείωσε το πρωινό με τον Φώτη»

 Ελένη Μενεγάκη: Το όλο νόημα μήνυμα πριν από το φινάλε της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα