Προβλέψεις Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας να κάνετε διαλογισμό και ό,τι σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας στόχος στον οποίο εργάζεστε είναι τελικά κοντά στην εκπλήρωση, και επιτέλους θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να διώξετε μακριά το άγχος που εδώ και καιρό έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μπορούσατε να βάλετε ενέργεια σε καθημερινές δουλειές και καθήκοντα που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι που μένουν σε μακρινά μέρη μπορεί να σας ζητήσουν

να τους επισκεφθείτε και ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ώρα είναι να προγραμματίσετε αυτό το ταξίδι και να αλλάξετε παραστάσεις.

ΛΕΩΝ

Φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον σας θα μπορούσαν να απαιτήσουν την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα, όπως τα οικονομικά. Ήρθε η ώρα για ένα καλύτερο σύστημα αποταμίευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια συνεταιριστική προσπάθεια θα αποδώσει φανταστικά αποτελέσματα, γι ‘αυτό μην φοβάστε να δώσετε τα χέρια με άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σας θα υποστηρίξουν εξαιρετικά τους προσωπικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι, αλλά τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να βοηθήσουν να τις τελειώσετε όλα γρήγορα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιστατικά όπως αθλητικές εκδηλώσεις, ταινίες ή συναυλίες θα βρίσκονται στην ατζέντα σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και όλους όσους αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθείτε με τα θέματα των άλλων και ίσως να είστε απότομοι στον τρόπο που εκφράζεστε άθελα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεστε με τον σύντροφο σας να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να αποκτήσετε ένα παιδί. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί ενώ οδηγείτε και γενικά κατά την διάρκεια που μετακινείστε με τα μέσα μεταφοράς. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση σήμερα και αυτό θα σας αγχώσει. Μην ανησυχείτε όμως, όλα όσα έχετε σχεδιάσει θα πραγματοποιηθούν.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα