Tα H&M συνεργάζονται με την Moschino και αυτά είναι τα πρώτα ρούχα που θα κυκλοφορήσουν

Κάθε χρόνο το γνωστό brand H&M συνεργάζεται με έναν (ή και δύο) μεγάλους οίκους μόδας και μαζί δημιουργούν μια κολεξιόν που είναι ποιοτική και πολύ πολύ ενδιαφέρουσα! Φέτος τα H&M συνεργάζονται με τη Moschino και η αλήθεια είναι πως και αυτή η κολεξιόν αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τη Moschino και τα H&M. H δουλειά μου είναι να συνδέομαι με ανθρώπους της μόδας και με αυτή τη συνεργασία μπορώ να είμαι πιο κοντά στους φανς από όσο

μπορούσα να είμαι μέχρι τώρα», δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής Jeremy Scott.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε από τους instagram λογαριασμούς της Gigi Hadid και του Jeremy Scott και το κοινό της μόδας περιμένει πως και πως να δει τα πρώτα ρούχα από κοντά.

Oι τιμές θα κυμαίνονται από 30 μέχρι 350 ευρώ και η συλλογή θα περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια, όπως ένα ασημένιο parka φόρεμα, denim κομμάτια αλλά και puffers-jackets.

Oι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από την επίσημη φωτογράφηση τραβήχτηκαν από τον Steven Meisel με έμπνευση από τη δεκαετία του 50. Το styling έκανε η Carlyne Cerf de Dudzeele, τα μαλλιά ο Guido Palau και το make-up η Pat McGrath. Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι οι Gigi Hadid, Imaan Hammam, Vittoria Ceretti, Rianne Von Rompaey, Stella Maxwell και Soo Joo Park.

Διαβάστε ακόμα: Η Stella McCartney λάνσαρε την πιο athleisure κολεξιόν και θα πάθεις πλάκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα