Χάρης Ρώμας για Ηλία Ζερβό: «Έφυγε νέος, είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία»

Μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 31/10 που αφορούσε στον θάνατο του Ηλία Ζερβού. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ο Χάρης Ρώμας, με τον οποίο συνεργάστηκε ο ηθοποιός στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, μιας και υποδυόταν τον δικηγόρο του, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τον θάνατό του.

«Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε νέος. Συλλυπητήρια

στην οικογένειά του. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Έγραψε ιστορία μέσα από κάποιους ρόλους παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έπαιξε με επάρκεια ρόλους που σφράγισαν την παρουσία του στη showbiz.

Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

 Ηλίας Ζερβός: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

 Ειρήνη Στεργιανού κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Ίσως επειδή βίωνε bullying, ήθελε κάπου να ξεσπάσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα