Χαμός στο instagram με ΑΥΤΟ το φόρεμα των 40 ευρώ -Το φοράνε όλες!

Υπάρχουν κάποια φορέματα που μας κερδίζουν περισσότερο από άλλα. Ο λόγος είναι επειδή μπορεί να είναι πιο άνετα, να ταιριάζουν σε πολλούς σωματότυπους και να έχουν ένα διαχρονικό σχέδιο που θα μας βοηθήσει να τα φοράμε ξανά και ξανά.

Ένα τέτοιο φόρεμα είναι αυτό το πουά φόρεμα που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες. Το έχουν λατρέψει πολλές γυναίκες με στιλ στο instagram και έχει γίνει viral. Κοστίζει περίπου 40 ευρώ, είναι λευκό με μαύρο πουά print και 3/4 μανίκια και

θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Η instagrammer Lucy Taylor συνδυάζει το φόρεμά της με snake print boots και δημιουργεί ένα ωραίο και ανατρεπτικό look.

H Hannah Gale είναι μια νεαρή μαμά και blogger και λατρεύει το πουά φόρεμά της το οποίο συνδυάζει με μαύρα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα στον λαιμό.

Η Susie είναι μια νεαρή μαμά blogger που φοράει το αγαπημένο της φόρεμα με λευκά dad sneakers. Ολοκληρώνει το look της με φυσικό μακιγιάζ και χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

H Laura Byrne είναι επίσης νέα μαμά και συνδυάζει το φόρεμά της με μαύρα ankle boots και μαύρη τσάντα χειρός.

Η γλυκιά Jane Hunter είναι οικονομολόγος και φοράει το πουά φόρεμά της με μαύρη δερμάτινη ζώνη και λευκά sneakers.

H Lily Pebbles είναι συγγραφέας και γνωστή αρθρογράφος και φοράει το πουά φόρεμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δείχνει πανέμορφη.

Το συγκεκριμένο φόρεμα και όλα τα φορέματα αυτού του στιλ είναι βολικά γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φορέσεις. Βάζοντας μια ζώνη στη μέση το φόρεμα αποκτάει άλλο στιλ, ενώ αν το συνδυάσεις με sneakers γίνεται πιο casual. Mε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, μια ζώνη και ένα δερμάτινο jacket μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Η Jennifer Lopez επαναφέρει τις τιράντες στη μόδα-Δες πώς να τις φορέσεις κι εσύ!

OMG! Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η τελευταία τάση στις τσάντες της άνοιξης!

H Φαίη μας υιοθέτησε στην τελευταία της εμφάνιση 5 hot τάσεις της νέας σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα