Χαμογέλα και πάλι: Έξω φρενών η Σίσσυ Χρηστίδου με τον δικηγόρο του 40χρονου στην υπόθεση με το βιτριόλι

Μια πολύ μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με εκείνη να μην μπορεί να κρύψει τον θυμό της!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το«Χαμογέλα και πάλι» είχε προβάλει τις δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του 40χρονου σχετικά με την υπόθεση με το βιτριόλι, στις οποίες ανέφερε ότι καμία από τις δύο γυναίκες δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την αλήθεια και ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να δώσει κατάθεση.

Στην αρχή της εβδομάδας, λοιπόν, ο ίδιος διέψευσε τόσο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όσο και στην εκπομπή της Φαίης μας και του Γιώργου Λιάγκα, ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας έτσι την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει το εν λόγω θέμα, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό της για όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του δικηγόρου.

«Τίθεται θέμα αξιοπιστίας αυτής εδώ της εκπομπής, που όλα αυτά τα χρόνια δεν σας έχει προδώσει ποτέ. Έχουμε αποφύγει να παίξουμε πάρα πολλά θέματα τα οποία θεωρούμε ότι δεν πρέπει να παίξουμε. Παίζουμε πάντα θέματα τα οποία είναι διασταυρωμένα και συνεντεύξεις που είναι πραγματικές…

Ό,τι κάρτες βλέπετε σε αυτή την εκπομπή είναι αληθινές κάρτες από ανθρώπους που ξέρουν ότι δίνουν συνέντευξη, ούτε έχουν παγιδευτεί ούτε έχουν οδηγηθεί εκεί με κάποιο κόλπο ούτε προέρχονται από τη δική μας φαντασία», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και έπειτα ζήτησε να προβληθεί το βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του 40χρονου βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή και μετά από έναν έντονο διάλογο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, υποστήριξε ότι τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις είχε κάνει 16 μήνες πριν και απλώς τις παρέθεσε στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η ξαδέρφη της ξεσπά – «Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει τη ζωή ενός άλλου»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεσπά: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από το Open

Keywords
Τυχαία Θέματα