Kim Kardashian: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε το ponytail με το οποίο εμφανίστηκε στο Met Gala!

Η Kim Kardashian δεν μας έχει αφήσει καμία αμφιβολία ότι ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τους πάντες ν’ ασχολούνται μαζί της! Το επιβεβαίωσε πρόσφατα -και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό- με την εκκεντρική της εμφάνιση στο Met Gala 2021, στην οποία οι επιρροές από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Kanye West, ήταν παραπάνω από εμφανείς.

Το λιτό αλλά εντυπωσιακό, μαύρο Balenciaga

σύνολό της την κάλυπτε -αναδεικνύοντας ωστόσο τις διάσημες καμπύλες της- κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια, συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου της! Το μοναδικό “γυμνό” σημείο στα μάτια του κοινού, στο μυστηριώδες, απρόσωπο look της ήταν το εμβληματικό (στα όρια του φετιχισμού) ponytail της που είχε μήκος… 1,9 μέτρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Όπως πολύ σωστά μάντεψες ήδη, το… ραπουνζελικών προδιαγραφών ponytail της Kim Kardashian – για το οποίο η mega celebrity χρειάστηκε βοηθούς ώστε τα μαλλιά να μην σέρνονται στο πάτωμα καθώς περπατούσε στο red carpet– είναι αποτέλεσμα extensions. Εξίσου ραπουνζελικό, όμως, είναι και το μήκος των ψηφίων που αντιστοιχούν στο κόστος του συγκεκριμένου hairstyle. Όπως αποκάλυψε με ένα story του στο Instagram ο celebrity hairstylist Chris Appleton που επιμελήθηκε το εντυπωσιακό αυτό hairstyle, η τιμή του ponytail έφτασε τα 10.000 δολάρια! Ποσό που δεν φαίνεται να εκπλήσσει τους ειδικούς, οι οποίοι συνυπολογίζουν στο κόστος των extensions και την λεπτομερή διαδικασία τοποθέτησής τους.

O Chris Appleton μοιράστηκε, όμως, και περισσότερες λεπτομέρειες από τον how to: Προετοίμασε τα μαλλιά της Kim απλώνοντας το Dream Coat της Color Wow που χαρίζει λάμψη και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα. Στη συνέχεια ψέκασε λακ στις ρίζες των μαλλιών και τα χτένισε με την βούρτσα Scalp Care της Leandro Limited. Αφού τα έπιασε σε ponytail, συνέχισε τοποθετώντας extensions για να δώσει αυτό το έξτρα, εντυπωσιακό μήκος του είδαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το sleek look περνώντας τα μαλλιά με μια πρέσα της Leandro Limited και έδωσε λαμπερό φινίρισμα με το Extra Shine Mist-ical Spray της Color Wow.

Cover photo: Instagram/chrisappleton1

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Emmy Awards 2021: Όσα θέλεις να ξέρεις για το εντυπωσιακό beauty look της Anya Taylor-Joy!

Rita Ora: Ποιο beauty tool πήρε μαζί της στο Met Gala;

Βίντεο: Δες πώς θα αποκτήσεις τα πιο σαρκώδη χείλη ever (hint: Χρειάζεσαι 4 προϊόντα)

Keywords
Τυχαία Θέματα