Χαλαρό σώμα; Η Θεανώ Μπέλλα μας εξηγεί πως θα κάνουμε τέλεια σύσφιξη!

Τι κάνουμε όταν νιώθουμε πως το δέρμα μας έχει χαλαρώσει; Υπάρχει κάποια αποτελεσματική λύση. Η Θεανώ Μπέλλα μας λέει τον ιδανικό τρόπο για να καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση. Ο λόγος, λοιπόν, σε εκείνη…

Οι ιστοί τονώνονται κυρίως με την κίνηση, τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. «Αν δεν μπορείτε να γυμναστείτε εντατικά, βοηθάνε το περπάτημα και το κολύμπι, συνδυασμένα με διατροφή πλούσια σε ω λιπαρά (ελαιόλαδο, ψάρια), ιχνοστοιχεία και βιταμίνες Α και C (π.χ., καρότο, πορτοκάλι) και άφθονο νερό» συνιστά

η Θεανώ Μπέλλα.

Η χαλάρωση ιστών («πεσμένο δέρμα») προέρχεται πάντα από βαθύτερες αιτίες: από κακές συνήθειες, όπως κακός ύπνος και άγχος επί μεγάλο διάστημα, μέχρι ορμονικές διαταραχές ή ασθένειες. «Η επαναφορά του απαιτεί εξειδικευμένες ιστοτονωτικές και ιστοσυσφιγκτικές μεθόδους επί αρκετό διάστημα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα. Η νο1 συνιστώμενη μέθοδος σύσφιγξηςείναι το σπα. Στο νερό προστίθενται πάντα επιλεγμένα ιστοτονωτικά αιθέρια έλαια, όπως μέντας, δενδρολιβάνου και κυπαρισσέλαιο. Μετά την αρχική επίδραση των αιθέριων γίνεται υδρομασάζ (πάντοτε με τα αιθέρια έλαια), όπου ο συνδετικός ιστός δέχεται την πρώτη αποφασιστική ιστοσυσφιγκτική δράση. Μετά την έξοδο από το νερό, το δέρμα είναι ήδη αρκετά σφριγηλό», εξηγεί η Θεανώ, τονίζοντας πως οι επισκέψεις σε σπα θα πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξειδικευμένη ιστοτονωτική μέθοδος που θα επιλεχθεί εξαρτάται από τη “στρατηγική” της αισθητικού για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση. «Μία από τις πλέον δραστικές είναι το micro-peeling με πολύ λεπτούς κόκκους ειδικών αλάτων. Αυτοί οι λεπτότατοι κόκκοι με ειδικό μασάζ ασκούν μεγάλη ιστοτονωτική και ιστοσυσφιγκτική δράση. Το μασάζ στο χαλαρωμένο δέρμα πρέπει να είναι πάντοτε απαλό, δηλαδή λεμφικό, διότι το δυνατό μασάζ χαλαρώνει ακόμη πιο πολύ το δέρμα», εξηγεί.

Ο συνδυασμός σπα και λεμφικού μασάζ μαζί με κάποιο εξειδικευμένο ιστοτονωτικό προϊόν μπορούν να έχουν μαγικά αποτελέσματα!

H Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύονται δεκάδες κυρίες της ελληνικής σόου μπιζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα