Μπορείτε να έχετε τα τέλεια φρύδια αρκεί να χρησιμοποιείτε το σωστό προϊόν

Τα τέλεια φρύδια είναι ίσως η πιο σημαντική πινελιά στο πρόσωπο. Δημιουργούν τη σωστή κορνίζα και αυτό σημαίνει πως αν δεν έχουν το σωστό σχήμα και χρώμα τότε το μακιγιάζ δεν μπορεί να αναδειχθεί με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

Οι περισσότερες από εμάς κάναμε το λάθος, πριν από αρκετά χρόνια, να βγάλουμε τα φρύδια μας πολύ. Όταν επανήλθε στο προσκήνιο η τάση που θέλει εφηβικά φρύδια, δηλαδή πλούσια, γεμάτα και έντονα, έπρεπε να τα αφήσουμε και πάλι να μεγαλώσουν. Δεν ήταν απλό. Ναι μεν αναπτύχθηκαν αλλά με κενά

και όχι τόσο πλούσια όσο παλιά. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται τα beauty brands να δημιουργήσουν τα πιο απίθανα προϊόντα φρυδιών που χαρίζουν απίθανο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maybelline New York (@maybelline) στις 14 Νοέ, 2019 στις 3:42 μμ PST

Και τώρα ένα νέο προϊόν έρχεται για να χαρίσει σε όλες εμάς που θέλουμε να έχουμε περιποιημένα φρύδια όλη την ημέρα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Πρόκειται για Tattoo Brow από τη Maybelline New York που ήρθε για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά μας.

Από την πρώτη κιόλας χρήση, το Tattoo Brow Waterproof Gel είναι ανθεκτικό σε κάθε περίσταση. Το κωνικό πινέλο εφαρμογής σε συνδυασμό με το βουρτσάκι δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα χαρίζοντας γεμάτα φρύδια με ένταση και διάρκεια. Χάρη στην επαναστατική long lasting σύνθεσή του, το νέο αυτό προϊόν, διαρκεί έως και 48 ώρες, είναι αδιάβροχο και δεν φεύγει με την τριβή.

Πως θα το απλώσετε:

Βήμα 1: Χρησιμοποιείστε το πινέλο με χρώμα για να γεμίσετε το εσωτερικό των φρυδιών σας κατά μήκος με κινήσεις με φορά από την εσωτερική προς τη εξωτερική γωνία.

Βήμα 2: Κάνετε blending χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι έτσι ώστε να πετύχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το blending  είναι πολύ σημαντικό όσο αφορά τα φρύδια.

Βήμα 3: Αφήστε το προϊόν 2 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Έτσι απλά θα έχετε φρύδια τέλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πολύ σημαντικό είναι να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση ανάμεσα στις 6 διαφορετικές. Οι ειδικοί λένε πως το ιδανικό είναι ένας τόνος πιο σκούρος από τα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Lady Gaga έγινε παράνυφος στο γάμο της καλύτερης της φίλης και έκλεψε την παράσταση από τη νύφη

Δείτε πως θα δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή eyeliner με ένα πιρούνι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα