H Beyonce φόρεσε το κραγιόν που πρέπει να αποκτήσετε asap

Τη Beyonce την αγαπάμε. Είναι πληθωρική, δυναμική και super ταλαντούχα. Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης αφού καταφέρνει να είναι απίστευτα εντυπωσιακή με μια υπερβολή που υποστηρίζει με έναν απίθανο τρόπο. Τα μακριά, κυματιστά μαλλιά της είναι εμβληματικά  με τα caramel highlights να έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες. Όσο αφορά το μακιγιάζ, λατρεύει τις λάμψεις και ακολουθεί τις τάσεις προσθέτοντας

όμως πάντα μια δική της, ξεχωριστή πινελιά.

Στην τελευταία της όμως εμφάνιση, στο Shawn Carter Foudation Gala στο Hollywood φόρεσε ένα κραγιόν-όνειρο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που της ταιριάζει τέλεια χαρίζοντας ένα σοφιστικέ και vintage ταυτόχρονα look. Άπλωσε στα χείλη μια πολύ σκούρα, μοβ-μπορντό απόχρωση που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον τόνο της επιδερμίδας της και ταίριαξε τέλεια με τις bronde μπούκλες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 17 Νοέ, 2019 στις 5:36 μμ PST

Η Beyonce συνδύασε το σκούρο κραγιόν με λαμπερή επιδερμίδα, highlighter στα ζυγωματικά, γήινους τόνους στα μάτια και βλεφαρίδες με έντονο χρώμα και καμπύλες. Και φυσικά έδωσε μεγάλη προσοχή σε μία ακόμη λεπτομέρεια: Tο femme-fatale pedicure της είχε την ίδια απόχρωση με τα χείλη της. Επέλεξε δηλαδή μία επίσης πολύ σκούρα απόχρωση και για τα νύχια στα πόδια της τα οποία ήταν εκτεθειμένα μιας και επέλεξε να φορέσει ψηλοτάκουνα  glam πέδιλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 17 Νοέ, 2019 στις 5:36 μμ PST

Φυσικά εμείς βρήκαμε τα 3 ωραιότερα κραγιόν στην ίδια απόχρωση και σας προτείνουμε να αποκτήσετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο άμεσα.

L’ Oreal Paris Rouge Signature Lightweight Matte Colored Ink, I Dare

Fenty Beauty by Rihanna Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Underfeated

Chanel Rouge Coco, Erik

Και κάτι ακόμη: Δεν υπάρχει περιορισμός στους συνδυασμούς. Μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Beyonce φυσικά. Παράλληλα όμως μπορείτε να συνδυάσετε το πολύ σκούρο χρώμα στα χείλη με ένα γοητευτικό smoky eye look, με μαύρο eyeliner ή και με έντονο χρώμα στα μάτια. Ακόμη κι αν είναι απόλυτα ματ το κραγιόν οι απαλές λάμψεις στην επιδερμίδα είναι απαραίτητη ώστε να μην είναι θαμπό το look.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αλήθεια τελικά πως τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα αν τα κόβετε συχνά; Οι ειδικοί απαντούν

H Lady Gaga έγινε παράνυφος στο γάμο της καλύτερης της φίλης και έκλεψε την παράσταση από τη νύφη

Keywords
Τυχαία Θέματα