Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Οι έντονες σχέσεις είναι μία κρύο και μία ζέστη»

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις Πούμπουρα – Μενεγάκη, ιδιαίτερα μετά την είδηση πως έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο Σάββας Πούμπουρας δε θα συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

στο Mega, γεγονός που αποδυκνύεται και από τον διάλογο που είχαν οι δυο τους στην χθεσινή εκπομπή.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας συνάντησαν τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το ποια είναι η σχέση του τελικά με την Ελένη Μενεγάκη.

«Βγήκα την τελευταία φορά και τα απάντησα όλα. Οι έντονες σχέσεις έτσι είναι, μια κρύο, μια ζέστη. Τέλειο δεν είναι; Οι επαγγελματικές σχέσεις στο βάθος είναι πιο δεμένες. Αναπτύσσονται δεσμοί – όχι ερωτικοί – άλλου είδους, όταν είσαι με τον άλλο κάθε μέρα», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Όταν μάλιστα -με αφορμή την ατάκα του για τα συμβόλαια- ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Σάββα Πούμπουρα αν τελικά υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει έστω και τελευταία στιγμή τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, εκείνος χαμογέλασε και αποχώρησε.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα