Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας βάφτισαντο απόγευμα της Τετάρτης 5/7 τον γιο τους! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, όπου έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Ο μικρός τους πρίγκιπας πήρε το όνομα Ευάγγελος, ενώ η χαρά της Αμαρυλλίς και του Κώστα Ματσίκα ήταν τεράστια. Μετά το μυστήριο

ακολούθησε τραπέζι για τους καλεσμένους προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός.

Στη βάφτιση του γιου τους βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά το μυστήριο. Η Αμαρυλλίς μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο της, αποκαλύπτοντας πως είναι η νέα της καθημερινότητα στο πλευρό του.

«Το όνομα του γιου μας είναι Ευάγγελος. Καλότυχος, καλοφώτιστος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του.

Το όνομα το πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι θαύμα, μια ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», είπε η Αμαρυλλίς στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Ζευγαρά: «Είχα στόχο να φτάσω εδώ που έφτασα και έκανα τα πάντα για να το πετύχω»

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος»

Survivor All Star: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου – Τα δάκρυα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα