ΑΥΤΑ είναι όλα όσα θέλουμε να υπάρχουν στη βαλίτσα μας αυτό το Καλοκαίρι

Αν έπρεπε να φτιάξουμε σήμερα τη βαλίτσα των διακοπών τι θα βάζαμε μέσα; Η γνωστή influencer Pernille Teisbaek μας δίνει ιδέες για βασικά κομμάτια που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα μας αυτό το καλοκαίρι. Ποια είναι τα must have των διακοπών;

#1. Πλεκτή τσάντα

H πλεκτή tote bag είναι μια από τις top τάσεις της σεζόν και ειδικά από τη στιγμή που ο οίκος Prada λάνσαρε τη δική του

πλεκτή τσάντα, το συγκεκριμένο trend απογειώθηκε.

#2. Λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό oversized πουκάμισο θα σου χρειαστεί όσο κανένα άλλο κομμάτι στις διακοπές. Συνδύασέ το με το μαγιό σου, με ένα σορτς, στην παραλία, στη βόλτα ή ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο.

#3. Οffice pants

Μπορεί να μην θέλεις ούτε να ακούς τη λέξη γραφείο στις διακοπές σου αλλά το office παντελόνι σου μπορείς να το έχεις μαζί σου γιατί θα σου χρειαστεί για πολλά χαλαρά looks που θα υιοθετήσεις σε κάθε σου έξοδο.

#4. Boxer shorts

Το boxer shorts είναι μια από τις πιο φρέσκιες τάσεις του καλοκαιριού. Συνδύασέ το με το μαγιό στην παραλία ή σε μια βόλτα, όπως κάνει η Pernille, με tank top και ένα πουκάμισο.

#5. Σετ σορτς- πουκάμισο

Τα συγκεκριμένα σετ έχουν αρχίσει να γίνονται viral και πολλές influencers τα επιλέγουν στις εμφανίσεις τους στο νησί ή στην πόλη. Η Pernille επιλέγει το δικό της σε πορτοκαλί απόχρωση και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά σχέδια και prints που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις statement looks.

#6. Βabydoll dresses

Τα babydoll φορέματα έγιναν τάση πέρυσι το καλοκαίρι και εξακολουθούν και φέτος να είναι huge trend.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni φοράει boxer shorts και δημιουργεί μια νέα hot τάση

5 παντελόνια που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου αυτό το Καλοκαίρι

Η Valeria Lipovetksy μας προτείνει να φορέσουμε εμπριμέ πουκάμισα στις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα