Αθηναΐς Νέγκα: Συγκινεί το μήνυμα για τον θάνατο του μπαμπά της – «Δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα»

Σαν σήμερα πριν από 42 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Νέγκας και η κόρη του, Αθηναΐς Νέγκα, τον θυμάται συγκινημένη. Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Σούνιο ενώ κολυμπούσε, στις 21 Ιουνίου του 1981, όταν η ραδιοφωνική παραγωγός ήταν ακόμα παιδί.

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του, η Finos Film τίμησε τον Χρήστο Νέγκα, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στα social media

ένα αφιερωματικό βίντεο, γράφοντας:

«Ρομαντικός, με πηγαίο ταλέντο και αθεράπευτα γοητευτικός, ο Χρήστος Νέγκας έδωσε ένα αξιοσημείωτο «παρών» στο θέατρο και τον κινηματογράφο, το οποίο θα ήταν ακόμα πλουσιότερο αν δεν έφευγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 45 ετών, στις 21 Ιουνίου 1981».

Ρομαντικός, με πηγαίο ταλέντο και αθεράπευτα γοητευτικός, ο Χρήστος Νέγκας έδωσε ένα αξιοσημείωτο «παρών» στο θέατρο και τον κινηματογράφο, το οποίο θα ήταν ακόμα πλουσιότερο αν δεν έφευγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 45 ετών, στις 21 Ιουνίου 1981. #ΧρήστοςΝέγκας pic.twitter.com/ImdljcFBRn

— Finos Film (@FinosFilm) June 21, 2023

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα της, Χρήστου Νέγκα

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί 42 χρόνια από εκείνη την τραγική ημέρα, ωστόσο η Αθηναΐς Νέγκα δεν ξεχνάει στιγμή τον πατέρα της, τον οποίο δεν πρόλαβε να ζήσει. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Twitter, σημειώνοντας:

«Πως είναι να βλέπεις τους γονείς σου νέους; Νομίζω για όλους πολύ περίεργο. Με τον νεαρό της φωτογραφίας έχουμε αρκετό κοινό DNA αλλά δυστυχώς δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα».

Πως είναι να βλέπεις τους γονείς σου νέους; Νομίζω για όλους πολύ περίεργο. Με τον νεαρό της φωτογραφίας έχουμε αρκετό κοινό DNA αλλά δυστυχώς δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα. pic.twitter.com/OVNL6NtphS

— Athinais Nega (@athinaisnega) June 21, 2023

Σε παλιότερη συνέντευξή της σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Αθηναΐς Νέγκα είχε εξομολογηθεί για τον θάνατο του μπαμπά τους:

«Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου. Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων.

Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχω αναθέσει την κηδεία μου στον Σιανίδη, θέλω όλο το ΚΚΕ»

 Κως: Συντετριμμένη η μητέρα της Αναστάζια – «Η ποινή θανάτου δεν είναι αρκετή»

 Μάρω Κοντού: Αποχωρεί από τη «Γη της Ελιας»; Όλη η αλήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα