Ασημίνα Χατζηανδρέου για Κατερίνα Δαλάκα: «Τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω από μένα»

Μια πολύ δυνατή φιλία έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στην Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή τους από το «Survivor All Star». Οι δύο γυναίκες έκαναν παρέα κατά τη διάρκεια που βρισκόντουσαν στο παιχνίδι, ωστόσο η πορεία τους σε αυτό διεκόπη απότομα.

Να θυμίσουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα είδαν την πόρτα της εξόδου από το «Survivor All Star», όταν ο Νίκος Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι της είδε στη ζούγκλα

με κινητό και τσιγάρα, γεγονός που επιβεβαίωσε αργότερα και η παραγωγή. Έτσι, αποβλήθηκαν χωρίς καν να απολογηθούν δημόσια ή να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους.

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έκαναν μια ανάρτηση όλο νόημα: «Μετά από μια απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου / Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος. Είμαστε μαζί σε αυτό».

Το βράδυ της Κυριακής 12/2, η Ασημίνα Χατζηανδρέου προέβη σε μια νέα ανάρτηση, ξεκαθαρίζοντας πως η Κατερίνα Δαλάκα την υπερασπίστηκε και μίλησε το «μοιραίο» βράδυ, απαντώντας έτσι σε όσους υποστήριξαν ότι η αθλήτρια δεν πήρε θέση στον διαπληκτισμό.

«Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω και από μένα. Το ξέρεις και εγώ το ξέρω. Αντοχή – Υπομονή=Αλήθεια», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα το έκανε repost.

Διαβάστε ακόμα:

 Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Σαν σήμερα το 2022 έμαθαν για την εγκυμοσύνη – Η τρυφερή ανάρτηση

 Αργύρης Πανταζάρας: «Πέντε μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τούς έπαιζαν οι 40άρηδες»

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα στις σχέσεις μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα