Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια εμφάνιση στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει εδώ και αρκετά χρόνια να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, κάνοντας μια  ριζική αλλαγή στη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μια μεγάλη και άκρως επιτυχημένη καριέρα ένιωσε την ανάγκη να «σβήσει τις μηχανές» και να γυρίσει σελίδα, αλλάζοντας την καθημερινότητά της.

Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας» τον περασμένο Οκτώβριο, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε δηλώσει για την απόφασή της να εγκατασταθεί στο κυκλαδίτικο νησί:

«Κοίτα

τι ωραία που είναι εδώ, που γειώνεσαι νιώθεις άνθρωπος πάλι. Μόνιμα είμαι τα τελευταία τρία. Τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή από το 2014 περίπου πάω και έρχομαι, το κάνω ξέρεις σιγά σιγά να εξοικειωθούν και τα παιδιά, γλυκά μαλακά μέσα σε αυτό θα.  Κι εγώ ξέρεις να δω, θα βαριέμαι, δεν θα βαριέμαι πώς θα είναι η ζωή μου η καθημερινότητά μου.

Δεν βαριέμαι η αλήθεια είναι, δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα επίσης. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα εδώ, εγώ συνηθίζω να λέω ότι και το τίποτα έχει ποιότητα εδώ ενώ στην Αθήνα ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες στις πόλεις αυτές τις μεγάλες τέλος πάντων ενώ εδώ επιβάλλεται το νησί. Αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σοφία Αλιμπέρτη κατά τη διάρκεια βόλτας της στη Γλυφάδα. Η παρουσιάστρια βγήκε να κάνει τις αγορές της ντυμένη στα λευκά και την «τσάκωσαν» οι παπαράτσι.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον ANT1 να έχει προσεγγίσει τη Σοφία Αλιμπέρτη προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση και να αναλάβει τη δική της εκπομπή. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στη Φαίη πως θα την ενδιέφερε μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση με έναν διαφορετικό ρόλο.

«Φλερτάρω με τη σκέψη να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά πίσω από τις κάμερες», είχε δηλώσει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίνα Βερνίκου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της – Φωτογραφίζεται ξανθιά

 Μαίρη Συνατσάκη: «Από τύχη δε βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με 7,8 Ρίχτερ»

 Βίκυ Πρωτογεράκη σε Πέτρο Φιλιππίδη: «Κράτα γερά, μπόρα είναι θα περάσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα