Άρης Πορτοσάλτε μετά την επικοινωνία που είχε με την Καινούργιου: «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει ασχοληθεί εκτενώς με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Χτες το βράδυ (13/3), η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την τραγική υπόθεση.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποκάλυψε στο protothema.gr

ότι ήταν εκείνος που επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του Alpha και σήμερα το πρωί (14/3), μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Σήμερα», ο ίδιος μίλησε για «πολλή παραποίηση».

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επεσήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Ταραμπάνκο: Η επική αντίδραση όταν άκουσε ότι ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή

Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το «Survivor All Star» – «Το ταξίδι τελείωσε απότομα»

Σασμός: Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα