Kate Middleton: Το ξεχωριστό δώρο από τον βασιλιά Κάρολο

09:41 14/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αντεπεξήλθαν σε μία νέα πριγκιπική υποχρέωσή τους, αλλά αυτήν τη φορά υπό ένα νέο πρίσμα.

Για πρώτη φορά, αφού έγιναν πριγκίπισσα και πρίγκιπας της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την άνοδο του βασιλιά Κάρολου στον θρόνο τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι παρακολούθησε την ετήσια τελετή για την Ημέρα

της Κοινοπολιτείας τη Δευτέρα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα ιδιαίτερο μέρος για τον πρίγκιπα William και την Kate: στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, εκεί όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, την ημέρα του γάμου τους, τον Απρίλιο του 2011.

Kate Middleton Just Wore the Most Elegant Erdem Dresshttps://t.co/ocm3XB7NDQ#news#inew_news pic.twitter.com/bZFxgtwTg0

— inew news (@inew_news) March 14, 2023

Kate Middleton Blooms in Floral Skirt Suit & Pumps on Commonwealth Day – Fashion News… https://t.co/hvEPiA6uLM #fashion #style pic.twitter.com/ynj1pZOoIy

— OmniTee (@omnitee_designs) March 14, 2023

Η Kate έδειχνε εντυπωσιακή ενώ πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια που ανήκαν στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Diana. Όμως, αυτήν τη φορά φορούσε και μια καρφίτσα με φτερά του του πρίγκιπα της Ουαλίας, που είναι ένα ξεχωριστό δώρο από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος είχε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, μέχρι τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την άνοδό του στον θρόνο.

Η τελετή τιμά τις 56 χώρες και τα έθνη σε όλο τον κόσμο που αποτελούν την Κοινοπολιτεία. “Εργαζόμενοι σε συνεργασία για την επίτευξη κοινών οικονομικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και δημοκρατικών στόχων, η Υπηρεσία επιδιώκει να αναδείξει μια τεράστια κοινότητα που καλύπτει κάθε γεωγραφική περιοχή, θρησκεία και πολιτισμό, αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία του πληθυσμού της, ο οποίος ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, εκ των οποίων πάνω από το 60% είναι κάτω των 30 ετών”, ανέφερε το Παλάτι σε ανακοίνωσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Το θέμα της Ημέρας της Κοινοπολιτείας για το 2023 είναι “Σφυρηλατώντας ένα βιώσιμο και ειρηνικό κοινό μέλλον”.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Camilla, o πρίγκιπας Edward και η Sophie, οι νέοι δούκας και δούκισσα του Εδιμβούργου, και η πριγκίπισσα Anne και ο αντιναύαρχος σερ Timothy Laurence.

Keywords
Τυχαία Θέματα