Tom Cruise: Το δράμα των Όσκαρ – Ο λόγος της απουσίας του από την τελετή

10:08 14/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ηχηρή ήταν η απουσία του Tom Cruise από την 95η Τελετή Απονομής των Όσκαρ.

Ο λόγος δεν ήταν επαγγελματικός ή… κινηματογραφικός, αλλά μάλλον προσωπικός, καθώς λέγεται ότι ο 60χρονος σταρ ήθελε να μείνει μακριά από την πρώην σύζυγό του, Nicole Kidman,

παρά το γεγονός ότι η ταινία του “Top Gun: Maverick” ήταν υποψήφια για έξι χρυσά αγαλματίδια.

Φέρεται ο Tom Cruise να επέλεξε να απουσιάζει γιατί ήθελε να αποφύγει μία αμήχανη συνάντηση με την Kidman, με την οποία χώρισαν πριν από περίπου 22 χρόνια. Και δεδομένων των πλάνων που έρχονται από το σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ όπου η Kidman με τον νυν σύζυγό της Keith Urban δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ίσως ο Cruise να είχε ένα δίκιο που φρόντισε να απέχει.

Nicole Kidman ya llegó a los #Oscars.
¿Saludará a Tom Cruise?#OscarsXFilmsteria#OscarsEnFachas pic.twitter.com/BBC74AgaEo

— Filmsteria! (@Filmsteria) March 12, 2023

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι “ο Tom δεν ήρθε επειδή εκείνη ήταν εκεί και δεν ήθελε να τη συναντήσει.” Ωστόσο, άνθρωποι από το περιβάλλον του Cruise φέρεται να είπαν στο ίδιο Μέσο ότι η απουσία του “δεν ήταν προσωπική”, αλλά, αντιθέτως, οφειλόταν σε πρόβλημα προγραμματισμού.

Nicole Kidman-Keith Urban: Έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο – Καυτά φιλιά στο κόκκινο χαλί

Nicole Kidman Luce más joven ahora que cuando anduvo con Tom Cruise en los 90’s pic.twitter.com/u5VdTn4QIm

— Danydrugs (@DanydrugSS) March 13, 2023

Ο Tom Cruise και η Nicole Kidman παντρεύτηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 1990 και υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Isabella, τώρα 29 ετών και τον Connor, 27 ετών, που είναι και τα δύο μέλη της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, όπως και ο μπαμπάς τους. Ο Cruise υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2001, επικαλούμενος “αγεφύρωτες διαφορές”, αφού φέρεται να εγκατέλειψε την Kidman την ίδια χρονιά. Η κίνηση αυτή άφησε την ηθοποιό σε απόλυτο “σοκ”, καθώς οι θαυμαστές υποψιάζονταν ότι ο γάμος έφτασε στο τέλος του λόγω της άρνησής της να γίνει σαϊεντολόγος.

Tom Cruise and Nicole Kidman: The Way They Were https://t.co/7EICTpbIsu pic.twitter.com/guHmsATE7q

— Breaking Celebrity News (@BreakingCN) March 13, 2023

“Εκείνη ξέρει γιατί, και εγώ ξέρω γιατί, [χωρίσαμε]” δήλωσε ο Cruise στο Vanity Fair το 2013, υποσχόμενος να κρατήσει μυστική την αιτία χωρισμού. “Είναι η μητέρα των παιδιών μου και της εύχομαι το καλύτερο. Και νομίζω ότι απλά προχωράς παρακάτω. Και δεν το λέω αυτό ελαφρά τη καρδία. Δεν το λέω με τίποτα. Συμβαίνουν πράγματα στη ζωή, και κάνεις ό,τι μπορείς και με κάθε δυνατό τρόπο, και υπάρχει ένα σημείο στο οποίο απλά μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις την ωμή πραγματικότητα” είχε δηλώσει τότε.

Keywords
Τυχαία Θέματα