Απόστολος Τσιτσιπάς: Τι ψιθύρισε στον γιο του, Στέφανο μετά τη νίκη του;

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στο «Πρω1νό» για τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε πρώτος Έλληνας που κατακτά τίτλο Masters στο τένις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε στον τελικό του Monte Carlo Masters με 6-3, 6-3 του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ και έφτασε στους 6 τίτλους καριέρας σε 14 τελικούς που έχει αγωνιστεί.

Ο προπονητής και πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή μίλησε στο Πρω1νό περήφανος για τον γιο του.

«Χαίρομαι και ως πατέρας και ως προπονητής. Είμαι τυχερός και ευλογημένος ως πατέρας και

ως προπονητής του παιδιού μου. Και είμαι τυχερός που κάνω το άθλημα που αγαπάω και μπορώ να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο σε στιγμές που είναι πολύ δύσκολες για όλο τον πλανήτη, την Ελλάδα».

Τι ψιθύρισε στον γιο του μετά τη νίκη του; «Του είπα ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος, ο ανηφορικός, ο δύσκολος», ενώ σημείωσε πως η κούραση που έχουν περάσει όλοι τους αποτυπώνεται στη φωτογραφία που είναι αγκαλιά οι δυο τους.

«Όλα τα παιδιά είναι σπουδαία. Ο  Στέφανος είναι ένα μεγάλο παιδί, μαθαίνει πολλά πράγματα από  τη ζωή. Κι εμείς μαθαίνουμε πολλά μαζί του, τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στα παιδιά.

Οι στιγμές του θυμού είναι μέρος του αθλήματος. Πολλοί αθλητές πέρασαν μέσα από αυτή την κατάσταση, μεγάλοι αθλητές και κατάφεραν να το διαχειριστούν όλο αυτό διότι οι συναισθηματικές φορτίσεις είναι τεράστιες. Σήμερα είναι πιο δύσκολα για τους αθλητές γιατί υπάρχουν τα social media. Υπήρξαν στιγμές που κάποιες πληροφορίες που ήρθαν στον Στέφανο δεν ήταν οι σωστές», ανέφερε ακόμα ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η δημόσια συγγνώμη στον Chris Σταμούλη

Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου: «Τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα»

Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν για τις διαρροές! Δίνουν πληροφορίες σε Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή

Keywords
Τυχαία Θέματα