Προσθέσαμε το AQUA Carpatica στη διατροφή μας και ΑΥΤΑ είναι τα οφέλη που είδαμε!

Eίμαι σίγουρη πως γνωρίζεις καλά πόσο σημαντικό είναι να πίνεις αρκετό νερό στην καθημερινότητά σου (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα). Το νερό βοηθάει στο να παραμένουμε πιο υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία!

Πρόσφατα ανακαλύψαμε το νερό AQUA Carpatica, γνωστό και ως «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» από τα Καρπάθια όρη και μας έχει εντυπωσιάσει τόσο η προέλευσή του όσο και η αγνότητά του. Θα μπορούσαμε να σου μιλάμε επί ώρες για το νερό AQUA Carpatica και τα οφέλη του αλλά θα εστιάσουμε στα 7 πράγματα που πρέπει να μάθεις για αυτό το νερό και τους λόγους που θα σε πείσουν να το προσθέσεις

στις συνήθειες σου, όπως κάναμε και εμείς!

#1.Το πιο παρθένο νερό της φύσης στο ποτήρι σου

Οι πηγές του AQUA Carpatica ανακαλύφτηκαν το 2005 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Εξερευνήθηκαν  και αναλύθηκαν σαν σύσταση για 5 ολόκληρα χρόνια και άρχισε να εμφιαλώνεται το 2010. Μπορεί το συγκεκριμένο νερό να εμφιαλώνεται από το 2010 αλλά οι πρώτες αναφορές για το νερό στα Καρπάθια Όρη υπάρχουν από το 107 μ.Χ.! 

Το AQUA Carpatica αναβλύζει από πηγές στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας, μια πολύ μεγάλη έκταση  όπου τα αποθέματα σε νερό είναι τεράστια. Η συγκεκριμένη περιοχή καλύπτεται από παρθένα δάση (έκτασης όσο δύο φορές η έκταση της Μακεδονίας) όπου δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη δραστηριότητα που θα μόλυνε το νερό, ενώ στο υπέδαφος βρίσκονται παλαιά σβησμένα ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. 

#2. Πιο φυσικό δεν γίνεται!

Τα Καρπάθια Όρη καλύπτονται από απάτητα δάση Έλατων κυρίως και Βελανιδιών, με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων. Θεωρείται η ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων Φυσικών Μεταλλικών Νερών. Αναβλύζουν στην πηγή κατόπιν μιας μακρόχρονης υπόγειας γεωλογικής διαδρομής των υδάτων με φιλτράρισμα και εμπλουτισμό σε μεταλλικά στοιχεία. Υπάρχει πιο φυσικό, παρθένο νερό από αυτό; Είναι σαν να σου φέρνουμε νερό από τις πιο παρθένες πηγές κατευθείαν στο τραπέζι σου!

#3. Το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica νοιάζεται για την υγεία σου

Στην καρδιά των Καρπαθίων Ορέων της Ρουμανίας, ρέει το αγνό νερό της προστατευόμενης πηγής Bajenaru. Το νερό AQUA Carpatica συλλέγεται υπεύθυνα από την πηγή, προκειμένου να διατηρεί αναλλοίωτη την ιδανική του αναλογία σε μέταλλα, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη, αγνή γεύση του. Πρόκειται για ένα νερό με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, κάτι που βοηθάει πολύ στο να παραμένουμε υγιείς, ενώ κάνει καλό και σε ανθρώπους με προβλήματα αρτηριακής πίεσης αλλά και σε ανθρώπους που ακολουθούν διατροφή πτωχή σε νάτριο. Επίσης, Το Ανθρακούχο έχει παντελή έλλειψη Νιτρικών (ισχυρά οξειδωτικά) και το απλό σχεδόν μηδενικά Νιτρικά(0,6 mgr/l)

Τα AQUA Carpatica είναι απολύτως μικροβιολογικώς αγνά, έχουν ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πλούσια μεταλλικά στοιχεία (φυσικοί ηλεκτρολύτες) και υψηλό Ph (7,94 – το Φυσικό Μεταλλικό Νερό). Αυτά είναι μερικά ακόμα στοιχεία που κάνουν αυτό το νερό κατάλληλο για όλους εσάς που θέλετε να φροντίζετε την υγεία σας αλλά και την υγεία της οικογένειάς σας!

#4. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά

Eίναι ΤΟ ΜΟΝΟ νερό στον κόσμο με μηδέν Νιτρικά και χωρίς ίχνος χημικών ρύπων. Η βασική διαφορά του Φυσικώς Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού AQUA Carpatica από άλλα αντίστοιχα νερά της αγοράς είναι πως το συγκεκριμένο νερό είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο! Πώς συμβαίνει αυτό; Κάτω από την επιφάνεια της γης, σε βάθος μεγαλύτερο από 200 μέτρα, ένα στρώμα μεταμορφωσιγενούς πετρώματος προστατεύει το νερό, καθώς αυτό αναμιγνύεται υπόγεια με φυσικό διοξείδιο του άνθρακα, δίνοντας στο AQUA Carpatica τις μοναδικές, φυσικές φυσαλίδες του. Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica πηγάζει από την προστατευόμενη πηγή Paltinis και εμφιαλώνεται περιβαλλοντικά υπεύθυνα. Έτσι το ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica είναι ΦΥΣΙΚΩΣ Ανθρακούχο.

Τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά AQUA Carpatica από τα Καρπάθια Όρη είναι πλούσια σε διττανθρακικἀ άλατα (τα οποία είναι γνωστό ότι υποβοηθούν την χώνεψη). Τα διττανθρακικά  άλατα είναι αλκαλικά σαν στοιχεία και αντισταθμίζουνε την οξύτητα του γαστρικού οξέος βοηθώντας μια πιο ομαλή και φυσική διαδικασία χώνεψης.

Έxtra Info: Μπορεί τα Νιτρικά να είναι ευεργετικά στα φυτά αλλά είναι πολύ επιβλαβή και ανεπιθύμητα για την Υγεία των ανθρώπων. Το γεγονός ότι τα νιτρικά χρησιμοποιούνται στη γεωργία σε μεγάλες ποσότητες έχει ως αποτέλεσμα να μεταφέρονται στα υπόγεια ύδατα και στο τέλος και στον καταναλωτή.

#5. Ιδανικό για βρέφη και παιδιά

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για βρέφη και παιδάκια λόγω μικρής περιεκτικότητας σε μέταλλα (ολιγομεταλλικό) και σχεδόν μηδενικής περιεκτικότητας σε Νιτρικά. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη πως με αυτό το νερό θα προσφέρεις ό,τι πιο υγιεινό στα παιδάκια σου αλλά και στο μωρό σου!

#6. Η πιο ωραία, απαλή γεύση σε νερό

Όταν δοκιμάσαμε τα νερά AQUA Capartica είχαμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι η γεύση τους! Τελικά αυτό που μπορούμε να σου μεταφέρουμε με σιγουριά είναι πως έχουν δροσερή, απαλή, ευχάριστη γεύση (γλυκόπιοτα) χωρίς καμία επίγευση και δεν είναι αλμυρά, πικρά ή ξινά νερά. Η ΓΕΥΣΗ του AQUA Carpatica είναι ιδιαίτερα ελκυστική και πρόσχαρη, με αποτέλεσμα όσοι το δοκιμάσουν να γίνονται φανατικοί χρήστες του προϊόντος και να το ακολουθούν με πίστη και προσήλωση. Κάπως έτσι συνέβει και με την ομάδα του Faysbook.gr που δοκιμάσαμε τα νερά AQUA Carpatica και τα έχουμε ήδη αγαπήσει.

#7. Βραβευβμένο νερό

Η μοναδική και ιδανική ποιότητα του, αναγνωρίστηκε όπου έχει παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα στην διάρκεια αυτών των 10 ετών να έχει λάβει 50  Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις για τη Γεύση & την Ποιότητά του! Στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο νερό είναι γνωστό ως «Νature’s Mοst Perfect Water».

Όλα τα παραπάνω μας πείθουν απόλυτα πως το AQUA Carpatica είναι το νερό που έλειπε από τη ζωή μας. Το AQUA Carpatica είναι η ιδανική λύση για τη φυσική αγνότητα που προσφέρει και αποτελεί μια πραγματική πρόταση για τους Έλληνες καταναλωτές, ιδίως γι’ αυτούς που προσέχουν την Υγεία τους. Μας αρέσει, το απολαμβάνουμε και αυτό μας φροντίζει. Είναι μια αμφίδρομη ΑΓΑΠΗ, The WaterLove ! The water that Loves you back!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Aqua Carpatica στο επίσημο site www.aquacarpatica.com αλλά και στα social media.

Facebook: AQUA Carpatica    /   Ιnstagram: aquacarpatica.gr   /    ΥouTube: aquacartpatica

Keywords
Τυχαία Θέματα