ΑΥΤΟ είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει φέτος από την ντουλάπα σου

Το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της άνοιξης (και ακόμα περισσότερο του καλοκαιριού) είναι το καπέλο και λίγο πριν μπει ο Μάιος θέλουμε να προετοιμαστούμε και για αυτή την τάση που θα υιοθετήσουμε σίγουρα ξανά και ξανά.

Η Rocky Barnes είναι μια από τις influencers που αγαπάει ιδιαίτερα αυτό το trend και το αξιοποιεί στο έπακρο σε κάθε της εμφάνιση. Η γνωστή fashionista ανεβάζει τελευταία συχνά φωτογραφίες της με καπέλα και μας δείχνει μέσα από τα look της ποια trends

να προτιμήσουμε.

Στο πρώτο look της παραπάνω φωτογραφίας η γνωστή influencer φοράει ένα anglaise broderie φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και το συνδυάζει υπέροχα με μπεζ mules και ένα καπέλο σε δύο τόνους, μπεζ και ζαχαρί. Η ίδια δίνει λίγο παραπάνω χρώμα στην εμφάνισή της με ένα υπέροχο τιρκουάζ κολιέ. Στο δεύτερο look η Rocky Barnes προτιμάει ένα φόρεμα με κοψίματα που συνδυάζει με το μαγιό της ενώ ολοκληρώνει το look με ένα λευκό καπέλο σε καουμπόικο στιλ.

Στο τρίτο look η Rocky ποντάρει σε ένα ακόμα καλοκαιρινό outfit που αποτελείται από μαγιό και ένα κομψό top με δίχτυ στο κάτω μέρος. Η ίδια προσθέτει στο look ένα ακόμα δίχρωμο καπέλο, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο αυτή την τάση που αναμένεται να γίνει viral. Τέλος, στο τέταρτο look η Rocky ποζάρει με μάξι φόρεμα και ζακέτα και δίνει ακόμα περισσότερο στιλ στην εμφάνισή της με ένα εκρού καπέλο.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά σχέδια σε καπέλα που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον και παρακάτω θα δεις μερικά από αυτά.

Shop the Trend

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Καπέλο DOCA
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Nαι! ΑΥΤΟ είναι το Νο1 trend της Άνοιξης και ΕΔΩ! θα δεις 5 τρόπους για να το φορέσεις (VIDEO)

2 τρόποι για να φορέσεις το oversized πουκάμισο του συντρόφου σου! (VIDEO)

Best of the Season: 10 ανοιξιάτικα παπούτσια που μας έχουν κερδίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα