Απόστολος Ρουβάς – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Αδειάζουν» την Ασημίνα – «Έπεσα από τα σύννεφα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor μιλούν για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν ενώ κάνουν την πρόβλεψή τους για τον μεγάλο νικητή.

Τόσο ο Απόστολος Ρουβάς όσο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υποστήριξαν ότι νικητής θα είναι άνδρας, με τις περισσότερες πιθανότητες να τις δίνουν στον Άρη Σοϊλέδη. Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι

δεν θα ήθελε να δει νικήτρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου διότι έχει δει έναν χαρακτήρα που την έχει απογοητεύσει.

«Εγώ βλέπω ότι το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης από θέμα αγωνιστικότητας. Είναι ο καλύτερος παίκτης στο Survivor», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λέγοντας: «Θεωρώ κι εγώ ότι θα είναι άντρας, αν και αν με ρωτούσες πριν από το Survivor, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα πολύ να το κερδίσει γυναίκα. Η Ασημίνα όχι να πω την αλήθειά μου, τη Σταυρούλα τη θέλω πάρα πολύ. Όχι την Ασημίνα λόγω του χαρακτήρα της.

Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο θέμα αγωνιστικό θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επειδή το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα -γιατί καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά και στον κόσμο έξω που βλέπει. Δεν θεωρώ την Ασημίνα καλό πρότυπο».

Ο Απόστολος Ρουβάς συμφώνησε με την παραπάνω άποψη, υποστηρίζοντας: «Δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Όταν η Ασημίνα και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν στην ομάδα μας, τους αγκαλιάσαμε από την πρώτη ημέρα κι ομολογώ ότι για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες»

 Κώστας Φραγκολιάς για Λατινοπούλου: «Μίλησε για θέματα υγείας, όχι για εικόνα» -Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

 Νίκος Μουτσινάς: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γκέι ακολούθησε παύση και σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα