Αποκαλυπτικό! Ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά για όλα στη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό στη«γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου. Ο γνωστός hairstylist απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της «γιαγιάς» και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Ο ίδιος μίλησε για την κόντρα του με την Ελένη Τσολάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη Μπουλούμπαση.

«Είναι κοντά μας! Είναι αγαπημένος, δεν μπορεί να πει κανείς κακό λόγο για αυτόν και να σας πω όποτε βγαίνει στη τηλεόραση πουλάει. Είναι πολύ καλος στη δουλειά του και έχει “χρυσή” καρδιά. Και το βρακί του θα σου δώσει. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά», είπε η«γιαγιά» καλωσορίζοντας το γνωστο κομμωτή. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε:«Θα με κάνεις να κλάψω σε λίγο με τόσο καλά λόγια που λες».

«Κάνω εκπτώσεις στο κομμωτήριό μου γιατί με τις κανονικές τιμές δεν έρχεται άνθρωπος. Η νέα τάση στο κούρεμα είναι το κοντό», πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μαλώσει με τον Βασίλη Μπουλούμπαση».

Μάλιστα, στη συνέχεια η «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου αναφέρθηκε στη κόντρα του Τρύφωνα με την Ελένη Τσολάκη λέγοντας: «Θα προτιμούσες να σου καεί το πιστολάκι ή να φωτογραφίσεις ξανά την Ελένη Τσολάκη για το ημερολόγιο σου;».

«Δεν είχα πρόβλημα με την Ελένη Τσολάκη, απλώς ήθελε περισσότερο μακιγιάζ», τόνισε ο hairstylist.

Επιπρόσθετα, η «γιαγιά» ρώτησε ποιο θα έλουζε μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και του Βασίλειου Κωστέτσου και εκείνος έκανε χιούμορ λέγοντας:«Εαν λούσω τον Βασίλη Κωστέτσο θα μείνει χωρίς μαλλιά, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς που έβαλε έχει ωραία μαλλιά τώρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ιωάννης Μελισσανίδης: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ για το σεξουαλικό μου προσανατολισμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα