Αυτή είναι η φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς της Rosie Huntington-Whiteley!

Ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει, προς το χειρότερο μιας και είμαστε ένα βήμα πριν το χειμώνα, εντάξει και πριν τα Χριστούγεννα, έτσι για να φανεί πιο ειδυλλιακό και όμορφο. Όπου να ‘ναι στην ντουλάπα μας θα πάρουν τη θέση τους για μερικούς μήνες τα πουλόβερ, οι μπότες και τα παλτό.

Και στο μπάνιο μας όμως πρέπει να προστεθούν κάποια προϊόντα που είναι απαραίτητα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις αλλαγές που

φέρνουν στην επιδερμίδα μας. Ειδικά αν έχει θέματα ξηρότητας οπότε η κατάσταση γίνεται λίγο πιο σοβαρή.

Η αγαπημένη facialist του Hollywood Shani Darden με πελάτισσες όπως η Rosie Huntington-Whiteley και Jesica Alba φρόντισε σε συνέντευξη της να μας πει μερικά μυστικά για τη ρουτίνα ομορφιάς που προτείνει στις celebrities όταν χειμωνιάζει.

Εν αρχή ην η ενυδάτωση. Η κρέμα μας πρέπει να έχει πλούσια υφή μόνο αν η επιδερμίδα μας παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας. Στην αντίθετη περίπτωση, στις λιπαρές δηλαδή επιδερμίδες, δεν ενδείκνυται αφού φράζει τους πόρους εντείνοντας το πρόβλημα. Η Shani ομολογεί ότι δεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα λάδια και προτιμά τους ορούς ή τα προϊόντα σε μορφή τζελ με αλόη στη σύνθεση τους πριν την εφαρμογή της ενυδατικής.

Επίσης τονίζει ότι πρέπει να ξεκινάμε πρώτα με όποιο έχει ρευστή μορφή και να συνεχίζουμε με το παχύρευστο αφήνοντας πάντα ένα χρονικό περιθώριο λίγων λεπτών μεταξύ των εφαρμογών.

Πρέπει πάντα να κάνουμε απολέπιση! Είναι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης. Δεν γίνεται να ενυδατώσουμε σωστά την επιδερμίδα μας αν υπάρχουν νεκρά κύτταρα σε αυτήν οπότε ένα scrub δύο φορές την εβδομάδα επιβάλλεται.

Προσοχή σε περιοχές του προσώπου οι οποίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όπως τα μάτια και τα χείλη. Καθημερινά πρωί και βράδυ απλώνουμε κρέμα ματιών, ίσως και serum πριν από αυτή ειδικά αν έχουμε έντονους κύκλους και σακούλες, και δεν ξεχνάμε ποτέ το lip balm ακόμα και κάτω από το κραγιόν μας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Keywords
Τυχαία Θέματα