Προβλέψεις Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σε συμβουλεύουμε να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Ναι, θα έχεις το πλεονέκτημα, αφού όλοι γύρω σου για κάποιο λόγο κινούνται με χρονοκαθυστέρηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτές τις μέρες βρίσκεις την εσωτερική ηρεμία σου και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σου την χαλάσει. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις στη δουλειά σου γίνονται πιο απαιτητικές από ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το χιούμορ είναι χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο αφροδισιακό -αυτό άλλωστε το ξέρεις πολύ καλά.

Αν θες να πάρεις άριστα στο ερωτικό κομμάτι σήμερα, άρχισε να έχεις αυτοσαρκασμό, να κάνεις αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σου παρελθόν, να λες… σόκιν ανέκδοτα κ.α.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τι θα γίνει; Πότε θα ξεκολλήσεις επιτέλους από τον καναπέ σου; Πότε θα βγεις έξω συντροφιά με αγαπημένους σου φίλους. Η ζωή περνάει και εσύ κάθεσαι και βλέπεις ταινίες και τρως.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όσο κι αν δεν σου αρέσει η ρουτίνα, κάποιες φορές, όπως η σημερινή, την προτιμάς γιατί δεν θες να σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η επιτυχία στη δουλειά σου είναι μονόδρομος, αρκεί να κάνεις όσα πρέπει για να τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Βγες, διασκέδασε, κάνε καινούργιες γνωριμίες και γέμισε όσο πιο γρήγορα μπορείς το ερωτικό κενό που υπάρχει στη ζωή σου. Καλή η δουλειά, αλλά πρέπει στη ζωή μας να υπάρχει ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σκέφτεσαι όλες τις ωραίες στιγμές που έχεις περάσει το προηγούμενο διάστημα και σε πιάνει μια απίστευτη μελαγχολία. Πρόσεξε καλά όμως γιατί όταν αυτή μετατρέπεται σε θυμό, τότε λες πράγματα άσχημα που δεν τα εννοείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αντί να κριτικάρεις συνεχώς τις επαγγελματικές σου επιλογές και να στενοχωριέσαι και να μιζεριάζεις, άρπαξε όποια ευκαιρία σου δοθεί και άλλαξε δουλειά. Τότε και μόνο τότε θα ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν υπάρχουν ακόμη άλυτα προβλήματα με συναδέλφους σου πρέπει να κάνεις σήμερα το πρώτο βήμα και να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Με το να κοιτάς την οθόνη του PC σου δεν λύνεται τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα σου προτείνουμε να αφήσεις να σε γνωρίσει κάποιος καινούργιος άνθρωπος στην ερωτική σου ζωή και να μην επιμένεις να πολεμάς για σχέσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Κατανοητό;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα πρέπει να είσαι διαλλακτικός και καθόλου απότομος ή απόλυτος, τόσο στην επαγγελματικά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις και τσακωμοί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το τελευταίο διάστημα πέρασες πολλά και δεν έχεις διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις. Σε παρακαλούμε όμως να βρεις τη δύναμη για να το κάνεις, γιατί σύντομα σε βλέπουμε να απομονώνεσαι από όλους.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα