Από αύριο θα έχουμε και πάλι Χειμώνα κι εσείς πρέπει να κάνετε τα πάντα για να έχετε τα πιο απαλά χέρια ever

Σύμφωνα με τους ειδικούς από αύριο θα έχουμε και πάλι χειμώνα. Και μάλιστα βαρύ. Αυτό σημαίνει πως η θερμοκρασία θα κατέβει ανησυχητικά κι εσείς πρέπει να φροντίσετε ώστε η επιδερμίδα σας να παραμείνει απαλή και ενυδατωμένη. Όχι, δεν θα σας δώσουμε συμβουλές για το πρόσωπο αλλά για τα χέρια. Τα παραμελείτε λιγάκι και μας στενοχωρείτε. Κατά καιρούς και ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα σας αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να κάνετε ώστε να παραμένει το δέρμα στα χέρια σας άψογο.

Και

τώρα λίγο πριν από τη νέα κακοκαιρία δεν θα σας αφήναμε έτσι. Χωρίς μερικές συμβουλές.

Δείτε λοιπόν όλα όσα πρέπει να κάνετε. 

Η ενυδατική κρέμα χεριών πρέπει να υπάρχει μόνιμα στην τσάντα σας. Ακόμη και στο βραδινό σας clutch. Είμαστε σίγουρες πως θα βρείτε μικρές συσκευασίες που χωράνε ακόμη και στο μικρότερο. Έτσι, κάθε πρωί και βράδυ αλλά και όταν νοιώθετε πως το δέρμα σας είναι αφυδατωμένο θα απλώνετε μικρή ποσότητα και θα κάνετε απαλό μασάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rituals USA (@ritualsusa) στις 2 Φεβ, 2020 στις 10:17 πμ PST

Μην πλένετε τα χέρια σας όλη την ώρα. Το νερό αφυδατώνει το δέρμα. Και ειδικά αν είναι πολύ ζεστό. Τα σαπούνια με τη σειρά τους απομακρύνουν τα φυσικά έλαια του δέρματος το οποίο στεγνώνει και δημιουργείται η ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος.

Τα γάντια σας που είναι; Είμαστε σίγουρες πως έχετε ολόκληρη συλλογή. Δεν είναι μόνο θέμα style, έχουν επίσης την ιδιότητα να προστατεύουν το δέρμα από το κρύο. Από αύριο λοιπόν πρέπει να βρίσκονται μέσα στην τσάντα σας μαζί με την ενυδατική κρέμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dents (@dentsgloves) στις 28 Ιαν, 2020 στις 12:50 πμ PST

Απολέπιση: Αν δεν απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα δεν πρόκειται να αποκτήσει απαλότητα. Κι επίσης δεν θα επιτρέψει στο ενυδατικό προϊόν που ακολουθεί, να δράσει. Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα λοιπόν, ειδικά όταν κάνει πολύ κρύο κι εσείς κινείστε στην πόλη, πρέπει να κάνετε απολέπιση στα χέρια. Απλώνετε το προϊόν και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το απομακρύνετε με χλιαρό νερό και απλώνετε την κρέμα.

Κεντρική photo: Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Emilia Clarke να ετοιμάζεται για την εμφάνιση της στα BAFTA (video)

Η make up artist της Florence Pugh μαρτύρησε τα beauty μυστικά της και πιστέψτε μας θα σας χρειαστούν

Keywords
Τυχαία Θέματα