Δείτε τα λάθη που κάνετε με τη μάσκαρα και σταματήστε τα αμέσως

Ακόμη κι αν δεν είστε make up lovers, δεν γνωρίζετε να κάνετε τέλειο contouring και δεν ξέρετε τι είναι το primer ένα είναι το σίγουρο: Στο νεσεσέρ σας υπάρχει μια μάσκαρα. Είναι το προϊόν μακιγιάζ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κι εκείνο που οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά. 

Άλλωστε η μάσκαρα ανοίγει το βλέμμα με μια απλή πινελιά και αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να απλώσετε σκιές ματιών ή eyeliner. Οι ειδικοί λοιπόν αποκάλυψαν

ή πιο σωστά ανακάλυψαν πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών κάνουν συγκεκριμένα λάθη κατά την εφαρμογή της μάσκαρα. 

Ποια είναι; Δείτε στη συνέχεια και αν τα κάνετε σας παρακαλούμε να τα σταματήσετε αμέσως.

Photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Απλώνετε περισσότερες από δύο στρώσεις: Ίσως πιστεύετε πως όσο μεγαλύτερη ποσότητα χρησιμοποιήσετε τόσο πιο εντυπωσιακές θα γίνουν. Λάθος. Μέγα λάθος λένε οι make up artist. Αντιθέτως. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τις κολλήσετε μεταξύ τους και όχι να αποκτήσουν έξτρα μήκος και όγκο. Μια στρώση είναι ιδανική. Η δεύτερη είναι κατάλληλη αν έχετε δραματικό eye make up look όπως για παράδειγμα το smoky.

Μοιράζεστε τη μάσκαρα με την κολλητή σας ή χρησιμοποιείτε τη δική σας: Σας τονίζουμε και θέλουμε να δώσετε μεγάλη βάση σ’ αυτό. Απαγορεύεται. Τόσο απλά. Οι μολύνσεις στα μάτια είναι επικίνδυνες γι’ αυτό καλό είναι να μην κάνετε κανένα από τα δύο. Στην ανάγκη μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας.

Βάζετε το βουρτσάκι αρκετές φορές στο tube κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε: Με αυτό τον τρόπο η συσκευασία γεμίζει αέρα και η μάσκαρα στεγνώνει. Όταν συμβεί αυτό θα πρέπει να την αντικαταστήσετε. Και είναι κρίμα αν είναι σχετικά καινούρια.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Eva Mendes έκοψε τα μαλλιά της πολύ και είναι μια κούκλα

Δείτε την Emilia Clarke να ετοιμάζεται για την εμφάνιση της στα BAFTA (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα