Τα μυστικά των celebrity hairstylists για τα updos των BAFTA

Στα BAFTA είδαμε απίθανους κότσους. Οι διασημότεροι hairstylists βρέθηκαν από νωρίς στο πλάι των celebrities για να δημιουργήσουν απίθανα looks. Γνωρίζουν άλλωστε πως οι φωτογραφίες τους θα κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά ενώ μακιγιάζ και χτενίσματα θα περάσουν από το μικροσκόπιο.

Και κάπως έτσι οι αγαπημένες μας celebrities εμφανίστηκαν με υπέροχα updos που λατρέψαμε. Οι hairstylists με τη σειρά τους ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram

από την προετοιμασία ενώ αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη δημιουργία τους. 

Ήρθε η ώρα να μάθετε τον τρόπο αλλά και την έμπνευση.

Saoirse Ronan: Το beauty icon της καρδιάς μας. Τον τελευταίο καιρό έχει αφεθεί στα χέρια του hairstylist Adir Abergel ο οποίος κάνει θαύματα. Εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο hairstyle από το rockabilly look. Δημιούργησε ένα super θηλυκό pompadour με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για το χτένισμα της Ronan. Χρησιμοποίησε volumizing primer που λειτουργεί στα μαλλιά όπως το φον ντε τεν στην επιδερμίδας. Τα προετοιμάζει για το styling που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Make Up / Hair / Grooming (@karenalder) στις 2 Φεβ, 2020 στις 3:46 μμ PST

Emilia Clarke: Το slick look με τη βαθιά χωρίστρα στη μέση ήταν δημιουργία του θρυλικού Sam McKnight. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, κλασικό σινιόν και χάρισε στα μαλλιά έξτρα λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam McKnight Personal (@sammcknight1) στις 2 Φεβ, 2020 στις 10:54 πμ PST

Margot Robbie: Σας είπαμε ήδη πως είναι το τέλειο, νυφικό χτένισμα. Ο Bryce Scarlett μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό, μικρό κότσο και άφησε μια μεγάλη, κυματιστή τούφα να ακουμπά στο πρόσωπο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett) στις 2 Φεβ, 2020 στις 10:51 πμ PST

Charlize Theron: Ο Adir Abergel είναι και πάλι ο “δράστης”. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα απίστευτο χτένισμα στα πολύ κοντά μαλλιά της Theron. Ήθελε να χαρίσει μια Hollywwod glamour πινελιά και το πέτυχε με την κυματιστή φράντζα από την μία πλευρά και το sleek από την άλλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 2 Φεβ, 2020 στις 5:12 μμ PST

Daisy Ridley: O hairstylist Dayaruci μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κλασικό, slicked back κότσο που τόνισε τα χαρακτηριστικά της star με τον καλύτερο τρόπο. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ήταν vegan και φυσικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα