Απίστευτο σχόλιο: «Η καημένη η Κωνσταντίνα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τηλεόραση μετά το My Style Rocks»

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model και το My Style Rocks είναι δύο προγράμματα που προκαλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινό. Ωστόσο, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Την γυναικεία ομορφιά. Από τη μία το Greece’s Next Top Model με κριτές την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελος Μπράτη έχουν ως στόχο να αναδείξουν το επόμενο top

model της Ελλάδας. Από την άλλη πλευρά το My Style Rocks με κριτές τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την Μπέττυ Μαγγίρα, θέλουν να αναδείξουν το κορίτσι με το μεγαλύτερο ταλέντο στο styling.

Όμως και για τα δύο shows υπάρχουν πολλές απόψεις. Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής, ο οποίος έχει ισχυρή άποψη και δεν φοβάται να την εκφράσει. Έτσι σε εκδήλωσει που βρέθηκε ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα δύο ριάλιτι και δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα για το Greece’s Next Top Model: «Ειλικρινά δεν το έχω δει ποτέ αυτό! Το βλέπω μόνο λίγο στο internet. Είναι μια απαράδεκτη εκπομπή. Δεν υπάρχει χειρότερη κριτική επιτροπή. Είναι τόσο ξινοί οι 4 κριτές του GNTM που μπορείς να φτιάξεις την ωραιότερη λεμονάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνει όλα αυτά η Βίκυ Καγιά, είναι καλοπαντρεμένη κι εγώ στη θέση της θα καθόμουν σπίτι με τα παιδιά μου»

Ενώ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε:«Βάλανε την έρημη εκείνη την… πως την λένε… την Κωνσταντίνα, η οποία τι να κάνει; Το κύκνειο άσμα της… Η καημένη η Κωνσταντίνα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τηλεόραση μετά το “My Style Rocks”. Βέβαια, κάτι θα βρει αυτή… παλιά μου τέχνη κόσκινο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι συνέβη με τον σκηνοθέτη του My Style Rocks! Ποιος ευθύνεται για την απομάκρυνση του;

Keywords
Τυχαία Θέματα