Ricky Martin: «Σπάει» τη σιωπή του μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό του -Η αντίδραση των παιδιών του

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι στις αρχές Ιουλίου στο αμερικανικό People με κοινή τους δήλωση.

«Αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή,

οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ricky Martin το 2018 είχε αποκτήσει με τον 38χρονο ζωγράφο την Lucia που γεννήθηκε το 2018 και τον Renn που γεννήθηκε το 2019. Ωστόσο, ο Ricky Martin είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά το 2008 δύο δίδυμων αγοριών, του Mateo και του Valentino.

View this post on Instagram

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Έναν περίπου μήνα μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους, ο Ricky Martin παραχώρησε την πρώτη του στο Telemundo, όπου μίλησε για την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», ανέφερε αρχικά για τη σχέση του με τον πρώην πλέον σύντροφό του.

Όσο για την αντίδραση των παιδιών του, είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν “Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;” γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας. Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν, “Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει”».

Τέλος, ο Ricky Martin εξομολογήθηκε: «Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί, πρωινό».

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα