Αντώνης Κανάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να διαθέτει τα δικά του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο σπάνια επιλέγει να τοποθετηθεί κι όταν αυτό συμβαίνει ο λόγος είναι πολύ σοβαρός.

Με αφορμή τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την επανεκλογή του στον Βόλο, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τη θέση του επί του θέματος, έπειτα από το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασε.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη νίκη του στις εκλογές σχολιάζοντας την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύντροφό του.

Ο Αντώνης Κανάκης τα «έβαλε» με το σύστημα, «καρφώνοντας» όλους εκείνους που ψήφισαν ξανά τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Αντώνης Κανάκης κατά Αχιλλέα Μπέου

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Συρίγος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

 Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι απαντά ο δικηγόρος του για την απουσία του από τη βάφτιση της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα