Αντώνης Κανάκης: Αποκαλύπτει το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα μετά τον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

Μια διαφορετική εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» παρακολούθησαν σήμερα οι τηλεθεατές του ANT1, καθώς ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους θέλησαν να εστιάσουν στην υπόθεση του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου και να δώσουν απαντήσεις σε όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε και ποιο θα είναι το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά

μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ενώ σήμερα προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή της εβδομάδας.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται πως θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ότι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε.

Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν. Όμως είμαστε άνθρωποι κι αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καής ψυχολογίας. όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

GNTM – Ειρήνη: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ναπολέοντα μετά το παιχνίδι

Αντώνης Κανάκης: Η σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις δηλώσεις του – «Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»

 Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα»: Όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα