Αντίνοος Αλμπάνης: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε στο «Open Weekend» και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τα επαγγελματικά του αλλά και το κίνημα #metoo, το οποίο φαίνεται πως έχει αλλάξει τα δεδομένα που επικρατούσαν στον χώρο του θεάτρου.

Αναφερόμενος γενικότερα στο κίνημα #metoo, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε: «Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν. Δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση αλλά πρέπει να συζητάμε με αυτά κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε.

Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν μιλούσε κανείς τώρα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο αλλά αυτή είναι η φυσιολογική διαδικασία. Μην γκρινιάζουμε ως προς αυτό».

Σχετικά με τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε: «Εγώ ήρθα σε επαφή με όλο αυτό μέσα στην καραντίνα, οπότε – επειδή δεν είχαμε και πολλά πράγματα να ασχοληθούμε τότε – κατέβαλε πολύ μεγάλο χώρο στο μυαλό και την ψυχή μου.

Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ και κυρίως με την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη όχι γιατί εγώ γνώριζα τον Πέτρο αλλά γιατί συζητάμε για ανήλικα και αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσο μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι που τους γνωρίζω κοινωνικά. Το ότι θα ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω δεν το φανταζόμουν ποτέ. Εγώ και να δούλευα ξανά με τον Πέτρο, δεν ξέρω αν ο ίδιος θα έβρισκε τον χώρο και το κοινό για να δουλέψει ξανά σε περίπτωση που αθωωθεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη πρόβα της στο Τορίνο

Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, τώρα είναι καλά»

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής και η αναφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα