Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, τώρα είναι καλά»

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο και μίλησε για την απόφασή της να γίνει στιχουργός, για τα πολύ επιτυχημένα τραγούδια που έχει γράψει ενώ αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τερζή.

Οι δυο τους έχουν άψογη σχέση και εξακολουθούν να κρατούν επαφές. Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε πως ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, όμως πλέον είναι μια χαρά και απολαμβάνει την καθημερινότητά του μαζί με την οικογένειά του.

Αρχικά, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: «Ο Πασχάλης Τερζής

με παίρνει πάντα τηλέφωνο στις γιορτές. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Δεν με έχει ξεχάσει ποτέ».

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του και τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια δήλωσε: «Ο Πασχάλης Τερζής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε αυτή η περιπέτεια. Είχε ένα πρόβλημα με τα πόδια του. Έκανε μια εγχείρηση, πήγε καλά και είναι μια χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Όποτε τύχει να τον πάρω θα είναι είναι στο βενζινάδικο, που έχουν βάλει ένα τραπέζι και κάθονται όλοι μαζί και μιλάνε. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, έχει μια υπέροχη γυναίκα, τη Μαίρη, τα παιδιά του, τα εγγόνια του. Επέλεξε να ζει έτσι και καλά κάνει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με κάλεσαν για μάρτυρα υπεράσπισης του Φιλιππίδη, αλλά δεν πήγα…»

 Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πριν από εννέα χρόνια έγινα μαμά για πρώτη φορά…»

 Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό αλλά δεν είμαι» – Η απάντηση για τις πολιτικές θέσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα