Αντιγράψτε το nail look της Khloe Kardashian αν θέλετε να ξεχωρίσετε στο επόμενο party

Λίγο πριν το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ ενόψει των Χριστουγέννων έχετε δει όλες τις τάσεις και η αλήθεια είναι πως έχετε μπερδευτεί λιγάκι. Είναι πολλά και τα περισσότερα ωραιότατα. Αλλά πρέπει να καταλήξετε πριν καθίσετε απέναντι από τη nail artist. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας δίνουμε ιδέες και προτάσεις και ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι celebrities.

Και κυρίως η οικογένεια Kardashian-Jenner με τα μακριά, τεχνητά νύχια τους και τα χρώματα που επιλέγουν. Γίνονται trend μέσα σε λίγες ώρες και συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes. Οι θαυμάστριες

τους αποθηκεύουν τη φωτογραφία και κλείνουν το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ.

Οι υπόλοιπες αν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν κάνουν ακριβώς το ίδιο με εξαίρεση το like στο post. Συνήθως η Kylie Jenner είναι εκείνη που ποστάρει τα νύχια της μιας και της αρέσουν πολύ τα εξεζητημένα σχέδια.

Τώρα όμως έρχεται η Khloe Kardashian με ένα κόκκινο, ματ μανικιούρ που είναι στ’ αλήθεια η ωραιότερη πρόταση για τις μέρες των γιορτών ειδικά αν θέλετε να ξεχωρίσετε. Παραβλέπουμε το μήκος και το σχήμα των νυχιών της και παραμένουμε στο χρώμα. Το look δημιούργησε η προσωπική της nail artist Chaun P. η οποία δυστυχώς δεν αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε.

Το κόκκινο είναι κλασικά Χριστουγεννιάτικη απόχρωση ενώ η ματ υφή είναι σοφιστικέ και μεγάλη τάση. Το συγκεκριμένο nail look δείχνει τέλειο και στα κοντά νύχια οπότε θα πρέπει να το τολμήσετε. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη απόχρωση.

Αν κάνετε μόνες το μανικιούρ σας στο σπίτι θα χρειαστείτε μια σκούρα αλλά όχι μπορντό, κόκκινη απόχρωση και ένα matte top coat. Επειδή το ματ δείχνει τις ατέλειες στα νύχια και τη γύρω περιοχή περισσότερο απ’ ότι τα λαμπερά θα πρέπει να τα φροντίσετε με προσοχή. Φροντίστε να διορθώσετε το σχήμα, να απομακρύνετε τα πετσάκια και να ενυδατώσετε το δέρμα γύρω από τα νύχια με ένα λάδι ή ενυδατική κρέμα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε lob δείτε τα δύο τελευταία hairstyles της Jennifer Lopez που θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα υπόλοιπα

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα δείτε το απολαυστικό video της Sofia Richie και ακολουθήστε τη δική τους ρουτίνα περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα