H star του Hollywood που κατάφερε να χαρακτηριστεί ως η πιο καλοντυμένη του 2019!

Κι όμως, μια εμφάνιση μπορεί να σε ανακηρύξει Βασίλισσα του στιλ αρκεί να είναι τόσο μοναδική που θα κάνε τους πάντες να μιλάνε για εσένα. Η Keri Russell κατάφερε κάτι που δεν το περιμέναμε. Λίγες μέρες πριν τελειώσει το 2019 έκανε μια εμφάνιση που ξετρέλανε όλο τον κόσμο!

The Look

Η πανέμορφη ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας Star

Wars: The Rise of Skywalker στο Λονδίνο και μάγεψε το κόκκινο χαλί με την υπέροχη τουαλέτα της. Η Keri Russell φόρεσε τουαλέτα Stephane Rolland Couture με ζιβάγκο, μεγάλα μανίκια και εντυπωσιακό ντεκολτέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το εκπληκτικό look της με κοσμήματα  Alexandra Mor και βάφτηκε σε γήινους τόνους.

Η εμφάνιση αυτή της Keri Russell χαρακτηρίστηκε ως μια από τις ωραιότερες του 2019 και συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια της μόδας. Η συμπρωταγωνίστρια της Keri Russell, Daisy Ridley έκανε μια επίσης υπέροχη εμφάνιση με τουαλέτα Vivienne Westwood Couture και Beladora κοσμήματα. Το σύνολο της Daisy αποτελούνταν από ολόσωμη βελούδινη φόρμα και φούστα στη μέση.

Ποια από τις δύο εμφανίσεις σου άρεσε περισσότερο;

Οι δύο stars επίλεξαν αποχρώσεις που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή τη σεζόν. Η Keri Russell εμπιστεύθηκε το ασημί χρώμα που λατρεύουν φέτος όλοι οι σχεδιαστές και η Daisy προτίμησε ένα σκούρο μπλε τόνο που είναι επίσης πολύ δυνατή απόχρωση για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Η στιλίστρια των αδερφών Gigi και Bella Hadid ορκίζεται να φοράει μόνο ΑΥΤΟ το τζιν!- Ποιο είναι το τζιν που θα φορέσουμε πολύ όλο τον χειμώνα αλλά και την επόμενη σεζόν;

Η Gwen Stefani στον τελικό του “The Voice” με ρούχο Vassilis Zoulias που είχε φορέσει και η Φαίη μας!- Δες πώς είχε συνδυάσει το ίδιο φόρεμα η Φαίη μας πριν από ένα χρόνο

Δες τα πιο εντυπωσιακά looks που φοράνε οι πιο hot influencers στις γιορτές- Τα outfits που θα λατρέψεις και θα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα