Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και γιορτάζει τα γενέθλια της με την καλύτερη παρέα!

Η γλυκιά ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής έγινε 40 χρονών και ανυπομονεί για όλα τα καλά που θα φέρει αυτό το νούμερο που δεν την αγχώνει καθόλου.

«••Hello 40••
(Party no1)
Πόσο ενθουσιασμό έχω για αυτή τη νέα δεκαετία δεν μπορεί να φανταστεί κανείς . Πόσο δεν με ενδιαφέρει η γνώμη και τα ταμπού της κοινωνίας -δε- γύρω από αυτό το μαγευτικό νούμερο επίσης κανείς δεν φαντάζεται . Είμαι από τους ανθρώπους που πάντα πίστευα ότι

η κάθε ηλικία έχει τα καλά της , τα μαγικά της, και όσο μεγαλώνουμε όλες οι εμπειρίες , οι γνώσεις και οι αξίες μας μεταμορφώνουν σε έναν ανώτερο εαυτό. Χαίρομαι για όλα τα δύσκολα , τα αναπάντεχα και τα περίεργα .

Χαίρομαι για όλα τα εύκολα , τα αστεία και τα τυχερά . Η ομορφιά μας κρυβόταν άλλωστε πάντα μέσα στα μάτια μας και εγώ προσωπικά πάντα βλέπω μεγαλύτερη γοητεία στις ρυτίδες καθώς έκρυβαν πάντα ιστορίες που ήθελα να μάθω .
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές που έχω λάβει και εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο .
Με πολυ αγάπη ,
Αντα », εγραψε η ηθοποιός που γιόρτασε παρέα με τον σύζυγο της, φίλους, αλλά και το όμορφο σκυλάκι, την Lucky πού βρήκε πριν λίγο καιρό υποσιτισμένο και παρατημένο στο δρόμο σε κακή κατάσταση.

Η Άντα Λιβιτσάνου το έχει αναλάβει και η Lucky κάνει ραγδαία βήματα έκτοτε με την υγεία της ολοένα να καλυτερεύει προσφέροντας πολλά χαμόγελα στην ηθοποιό που είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη γύρω από τα θέματα προστασίας των ζώων.

Η ομορφιά όντως φαίνεται στα μάτια και βρίσκεται μέσα μας και η Άντα δεν έχει κανένα λόγο να μην χαίρεται τα 40 της χρόνια, αφού εκπέμπει μια τόσο θετική ενέργεια γύρω της.

View this post on Instagram

••Hello 40•• (Party no1) Πόσο ενθουσιασμό έχω για αυτή τη νέα δεκαετία δεν μπορεί να φανταστεί κανείς . Πόσο δεν με ενδιαφέρει η γνώμη και τα ταμπού της κοινωνίας -δε- γύρω από αυτό το μαγευτικό νούμερο επίσης κανείς δεν φαντάζεται . Είμαι από τους ανθρώπους που πάντα πίστευα ότι η κάθε ηλικία έχει τα καλά της , τα μαγικά της, και όσο μεγαλώνουμε όλες οι εμπειρίες , οι γνώσεις και οι αξίες μας μεταμορφώνουν σε έναν ανώτερο εαυτό . Χαίρομαι για όλα τα δύσκολα , τα αναπάντεχα και τα περίεργα . Χαίρομαι για όλα τα εύκολα , τα αστεία και τα τυχερά . Η ομορφιά μας κρυβόταν άλλωστε πάντα μέσα στα μάτια μας και εγώ προσωπικά πάντα βλέπω μεγαλύτερη γοητεία στις ρυτίδες καθώς έκρυβαν πάντα ιστορίες που ήθελα να μάθω . Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές που έχω λάβει και εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο . Με πολυ αγάπη , Αντα Picby the amazing @kalaazar #σαρΑντα #fourtyyears #leoseason #happyme #gingergirl #happyface #straylove #blessed #40yearsold

A post shared by ada Livitsanou (@adalivitsanou) on Jul 24, 2019 at 12:23pm PDT

Διαβάστε ακόμα:

“Είδαμε μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη αυτά που γράφτηκαν! Τι να πει”!

Η Δέσποινα Βανδή έγινε 50 ετών και γράφει για τις φοβίες, αλλά και τα όνειρα της!

Μπέσσυ Μάλφα: Όσα αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα

Keywords
Τυχαία Θέματα