Η Khloe Kardashian φτιάχνει μόνη της τη BB Cream! Κι όμως, είναι πανεύκολο!

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση της κόρης της Storm έχει αλλάξει πολύ η ρουτίνα του μακιγιάζ. Δεν είναι πλέον τόσο εξεζητημένο το look της αφού όπως υποστηρίζει πρέπει να τρέχει όλη μέρα πίσω από την μικρή (!) ενώ πρέπει να ετοιμάζεται σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα όμως πρέπει να έχει διάρκεια αφού δεν γίνεται να το ανανεώνει συχνά μέσα στη μέρα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο σας έπεισε αλλά συνεχίζουμε.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 11 Ιούν, 2019 στις 9:30 πμ PDT

Η Khloe λοιπόν αποκάλυψε και τα αγαπημένα της προϊόντα τα οποία είναι περιορισμένα. Πρόκειται για τα εξής: Τονωτική λοσιόν, αντηλιακή κρέμα προσώπου, ενυδατική κρέμα και φον ντε τεν σε μορφή στικ. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι άλλη: Η Khloe φτιάχνει μόνη της τη BB Cream!

Ξεκινά τη μέρα της απλώνοντας το Quinn’s Witch Hazel Rose Petal Toner. Ποτίζει με μικρή ποσότητα ένα cotton pad και ταμπονάρει απαλά επιμένοντας στη ζώνη Τ όπου υπάρχει λιπαρότητα.

Στη συνέχεια εφαρμόζει το αντηλιακό της. Μια συνήθεια που πήρε από τη μητέρα της η οποία επέμενε από τη εφηβεία των κοριτσιών ότι δεν πρέπει να βγαίνουν ποτέ έξω χωρίς αντηλιακή προστασία. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί το EltaMD UV Clear-Spectrum SPF 46 πριν από την ενυδατική της κρέμα. Εκτός από το πρόσωπο το απλώνει σε χέρια, λαιμό και ντεκολτέ.

Στο τέλος απλώνει την BB Cream την οποία φτιάχνει μόνη της και αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν το περιμέναμε από την Khloe. Αναμειγνύει την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, Drunk Elephant LaLa Retro Whipped Cream με το φον ντε τεν σε μορφή στικ Tom Ford Traceless Foundation Stick. H BB Cream by Khloe είναι έτοιμη. Και οι δύο φόρμουλες που χρησιμοποιεί είναι έξτρα ενυδατικές και αυτό σημαίνει ότι χαρίζει στο δέρμα υγιή όψη και λάμψη με μία κίνηση.

Προσοχή: Την εφαρμόζει με ένα kabuki brush ώστε να απλωθεί σωστά και ομοιόμορφα.

Η τελευταία πινελιά ανήκει στο κονσίλερ. Επιλέγει το KKW Beauty Liquid Concealer γιατί πρέπει να υποστηρίξει αλλά και να προωθήσει τη σειρά της αδερφής της όπως καταλαβαίνετε.

Διαβάστε ακόμη:

Τα προϊόντα που επιβάλλεται να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας ειδικά αν κάνετε camping!

Αντηλιακή κρέμα προσώπου, ενυδατική ή και τις δύο πρέπει να φοράτε το Καλοκαίρι; Οι ειδικοί σας δίνουν την απάντηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα