Ανοιξιάτικες φούστες με χειμερινά looks: Είναι η Νο1 τάση του εξωτερικού

Μπορεί ο χειμώνας να αγρίεψε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ντουλάπα μας πρέπει να είναι άκρως χειμερινή. Η νέα τάση που έρχεται από το εξωτερικό αφορά τις ανοιξιάτικες φούστες και πώς θα τις συνδυάσουμε με χειμερινά looks.

Γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα δημιουργούν μοναδικά outfits που μας εμπνέουν και θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα. Τι θα χρειαστείς; Φαντασία και τις ανοιξιάτικες

φούστες σου σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Emili Sindlev φοράει την κίτρινη φούστα της με πουκάμισο, γραβάτα και oversized blazer και μας δείχνει ένα υπέροχο office look που μπορείς να ταιριάξεις και με ένα παλτό για πιο cozy look.

View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

H Jessie Bush επιλέγει μια καρό πλισέ φούστα, που θα φορεθεί πολύ την άνοιξη, και τη συνδυάζει με φούτερ και shearling jacket για ένα τέλειο καθημερινό σύνολο.

View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@jessie_bush)

Η Aimee Song ταιριάζει τη λευκή πλισέ φούστα της με πουλόβερ, ψηλές κάλτσες, γοβάκια και παλτό σε εκρού τόνο. Η γνωστή fashionista επιλέγει κομμάτια που είναι σε παρόμοια χρωματική παλέτα συνθέτοντας ένα μοναδικό σύνολο.

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Η τζιν φούστα μπορεί εύκολα να φορεθεί αυτές τις μέρες με ζεστά πουλοβεράκια και ζακέτες και το κατάλληλο layering. H
Amy Appleton Dreyer ταιριάζει τη μίνι τζιν φούστα της με πουλόβερ και western boots συνθέτοντας ένα κομψό και casual look.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Appleton Dreyer (@stepsofstyle)

H Pernille Teisbaek επιλέγει μια ρετρό μίνι φούστα και φοράει από πάνω ένα στενό πουλόβερ και μαύρες ψηλές μπότες. Αντέγραψε το look της και πρόσθεσε από πάνω ένα teddy coat για να παραμείνεις ζεστή όλη μέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα