Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Με μια αποχώρηση ολοκληρώθηκε το σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Ο Chris Σταμούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι παίκτες που ψηφίστηκαν και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο μετά τη 1 το βράδυ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έκανε ένα σύντομο ταξίδι

στον Άγιο Δομίνικο, μιας και βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στο «Survivor All Star», όμως αυτή ήταν η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, όμως ήταν ψύχραιμος και σεβάστηκε την απόφαση των τηλεθεατών. Ο ίδιος αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες του στην ομάδα των Μαχητών και στη συνέχεια πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή.

«Νιώθω αρκετά καλά. Εντάξει, μπορεί να ήθελε να δυσκολευτώ λίγο ακόμα, να ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, μου αρέσει έτσι να το τραβάω ειδικά όταν δυσκολεύομαι και να πιέζω αλλά όλα γίνονται για καλό.

Δεν θα το πιέσω παραπάνω, θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ, θα φάω τα γλυκά μου, θα πιω τα ποτά μου… Μεθαύριο θα είμαι στο σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πήρε τη δάδα του και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο του «Survivor». Μπορεί το ταξίδι να ήταν σύντομο, όμως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα έχει να θυμάται πολύτιμες εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54, για μένα είμαι 25»

 Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Στέλιο Χανταμπάκη

 Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει τα πρόσωπα των δίδυμων γιων της στο πιο γλυκό στιγμιότυπο

Keywords
Τυχαία Θέματα