Γιάννης Βαρδής: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή -«Μέχρι τότε ήμασταν δυο ξένοι…»

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Μαμά-δες» και θα μιλήσουν για όλα!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή τους, στο οποίο ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρεται στον γιο τους και στο γεγονός ότι έχει το όνομα του πατέρα του, Αντώνη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Παράλληλα, το ζευγάρι, αναφέρθηκε στα στάδιο που πέρασε η σχέση τους μέχρι να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν την όμορφη οικογένειά τους.

«Είναι πολύ συγκινητικό που τον γιο μου τον λένε Αντώνη. Είναι

ωραίο να υπάρχει το όνομα μέσα στο σπίτι. Μακάρι να μάθει τι εστί το όνομά του και η ζωή του ανθρώπου αυτού που έφυγε. Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έξι ετών. Μέχρι τα 18 μου ζούσα με τη μητέρα μου, μετά άρχισα να ζω με τον πατέρα μου. Ξανασυστηθήκαμε. Μέχρι τότε δε γνωριζόμασταν καθόλου, ήμασταν δυο ξένοι», ακούγεται να λέει αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε, “Κοίτα να δεις, εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πολλά ελαττώματα. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου. Προσπαθώ να σε κάνω να μου μοιάσεις. Είναι τεράστιο λάθος. Σε αφήνω ελεύθερο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα άλλαξαν προς το καλύτερο».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Βαρδής είχε εξομολογήθεί ποιο ήταν το παράπονο του πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο πατέρας μου έφυγε με το παράπονο ότι δεν έπαιζαν τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο. Έχω ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου, αλλά με φοβίζει ότι μπορεί να μην παιχτούν στο ραδιόφωνο», είχε παραδεχτεί τον Οκτώβρη της περασμένης χρονιάς στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Πιερίδου: «Όλοι περιμένουν στη γωνία να εμφανιστεί κάτι για να σχολιάσουν αρνητικά»

Σασμός: Η αστυνομία ψάχνει παντού τον Σταύρο – Σε πανικό η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Keywords
Τυχαία Θέματα