Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στις αιχμές του Χάρη Βαρθακούρη -«Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά…»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής θα διαγωνιζόταν το Σάββατο (01/01) μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον τελικό του J2US, ωστόσο, μετά από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη, η παρτενέρ του θα διαγωνιστεί τελικά μαζί με τον Stan.

Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις πρόβες και μάλιστα ο Stan δημοσίευσε στον προσωπικό

του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που είναι μαζί της πάνω στη σκηνή και στέλνουν τα περαστικά του στον Χάρη Βαρθακούρη. Ωστόσο, ο τραγουδιστής φαίνεται πως ενοχλήθηκε, καθώς η παρτενέρ του είπε στο βίντεο πως δεν την ενοχλεί που δεν θα βρίσκεται μαζί της στον τελικό.

«Δεν πειράζει λέει η άλλη! Τέλος πάντων, Στράτο, έχεις περάσει από Μάρα, άρα ξέρεις. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ για τα περαστικά. Ενσυναίσθηση. Προσχήματα. Τακτ. Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστες σε κάποιους. Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από τη σπηλιά, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τη σπηλιά από τον άνθρωπο. Δυστυχώς», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.

Δείτε ΕΔΩ τις σχετικές του αναρτήσεις!

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό προς εκείνη post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου….. Κρίμα…».

Στη συνέχεια, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό».

Απλα κρίμα
Πόσες ακομα προσβολές προς το πρόσωπο μου…..
Κρίμα…. https://t.co/PdNqPe6V67

ANNA MARIA PSYCHARAKI (@Anamariapsychar) December 30, 2021

Διαβάστε ακόμα:

Josephine: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια -Η κατάσταση της υγείας της 

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε αυτή την εκπομπή θα πάει καλεσμένη μετά την κόντρα με τον Τάσο Χαλκιά 

Βίκυ Χατζηβασιλείου για το εργασιακό bullying που υπέστη: «Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα