Τα ζώδια σήμερα: «Ζυγέ, πρόσωπα του περιβάλλοντος σε στηρίζουν»

Καλημέρα φίλοι μου!

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας δραστηριοποιεί. Όμως τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να πάρουν λαθεμένο δρόμο! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Θα μπορούσατε να περιμένετε πολλά από φίλους ή ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όμως προσοχή σε οικονομικά θέματα! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως είναι απατηλές! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί η περίοδος αυτή να υπόσχεται πολλά, όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) απαιτεί προσοχή! Ίσως γίνουν

κάποια λάθη! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΛΕΩΝ
Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως θα υπάρξουν κάποιες… σκιές! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά το γεγονός ότι θέματα εργασίας (υγείας) ευνοούνται, ιδιαίτερα ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) απαιτεί προσοχή! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΖΥΓΟΣ
Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Θα υπάρξει πρόοδος. Μην αφήνετε όμως την διαχείριση των υποθέσεών σας σε τρίτους! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή (γ’ δεκ.). Στον οικονομικό τομέα όμως απαιτείται προσοχή! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά θέματα! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα θέμα εργασίας (υγείας), θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Τα οικονομικά δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα! Καλή Πρωτοχρονιά!

ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος αυτή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες. Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να σας παρασύρει σε… λάθη! Καλή Πρωτοχρονιά!

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου για το εργασιακό bullying που υπέστη: «Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που της είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγο πριν πεθάνει

Η Γη της Ελίας: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα