Άννα Μπεζάν για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Παππά: «Με έσωσε από λιποθυμία»

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο προσπάθησαν, όσο γινόταν, να προστατέψουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον Δημήτρη Παππά.

Σχετικά με τη γνωριμία τους, η Άννα Μπεζάν δήλωσε: «Είμαστε λίγους μήνες μαζί, είμαστε καλά και διανύω μια περίοδο

έρωτα. Γνωριστήκαμε τυχαία, με έσωσε από μια σίγουρη λιποθυμία. Έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πολύ καλά, περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη! Είναι όλα στο κόκκινο!».

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχε αφήσει την οδοντόβουρτσά της αλλά και μερικά ρούχα στο σπίτι του καλού της: «Έχω αφήσει οδοντόβουρτσα και μην σου πω και μια βαλίτσα με ρούχα για να υπάρχει. Έχουν μπει στην ντουλάπα αυτά τα ρούχα. Στα μαγαζιά δεν πηγαίνω γιατί δεν τρώω σούσι και μεξικάνικο».

Τέλος, η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει και τη μητέρα του αγαπημένου της, Χριστίνα Παππα: «Έχω γνωρίσει τη Χριστίνα Παππά, είναι πολύ φιλική και προσιτή»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Ο Στάθης Ταπραντζής αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι

 Γνωστή ηθοποιός που δέχτηκε επίθεση βιαιοπραγίας από τον Παπαγιάννη θα καταθέσει υπέρ της Παυλίδου

 Γιώργος Γιαννιάς: «Μόνο που δεν έπαθα συγκοπή όταν η Ελευθερία μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα