Δημήτρης Αρβανίτης – Πρω1νό: «Το παράδοξο με τον Φιλιππίδη είναι ότι τον στηρίζει η γυναίκα του»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης υποστήριξε πως η τιμωρία του Δημήτρη Λιγνάδη θα έπρεπε να ήταν να μην ανέβει ποτέ ξανά στη σκηνή ενώ παραδέχτηκε πως  αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, θα δούλευε ξανά μαζί του.

Σχετικά με τον τρόπο που θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης αν αποδειχθεί ένοχος από το δικαστήριο: «Πείτε λοιπόν ότι δικάζεται σε χρόνια φυλάκισης, στα τέσσερα χρόνια το πολύ θα είναι έξω αυτός ο άνθρωπος. Και σας ρωτάω

το εξής, τι τον πειράζει περισσότερο τον Δημήτρη Λιγνάδη αυτή την στιγμή ξέρετε; Σαν καλλιτέχνης που είναι να μην ξαναεμφανιστεί στη σκηνή. Το ελληνικό δικαστήριο δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Δεν θα ήταν ωραίο ο δικαστής να έχει την ευχέρεια να απαγορεύσει στον κύριο Λιγνάδη για 10 – 20 χρόνια να πάει στον τόπο του εγκλήματος, τη σκηνή δηλαδή, διότι αυτή τη δύναμη του την έδινε η σκηνή. Χρειάζεται μια απομάκρυνση γιατί στα 5 χρόνια που θα βγει θα πάει σε ένα θεατράκι και μετά θα πάει σε ένα άλλο».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Αυτό που διαβάζω δεν είναι κόλαση. Είχε την εξουσία στα χέρια του, επέβαλε την εξουσία σε άτομα ανίκανα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους άρα τι είδους κόλαση πέρασε. Κόλαση πέρασαν τα θύματα. Αυτός και δουλειά είχε και χρήματα έβγαζε…».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δίκη που πλησιάζει: «Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, που παραδόξως η γυναίκα του τον υποστηρίζει. Είναι ένα κουβάρι από πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν. Με ενδιαφέρει να δω τι τιμωρία θα έχει έτσι ώστε να μην τον ξαναδούμε να κάνει κάτι ανάλογο.

Αν αυτός ο άνθρωπος αύριο το πρωί βγει από τη φυλακή και μπει στο σύστημα και έρθει το κανάλι και μου πει παίξε μαζί του δεν θα έλεγα όχι. Αν έκανα δική μου παραγωγή δεν θα τον έπαιρνε γιατί δεν παίρνω ανθρώπους που νιώθω άσχημα μαζί τους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Λίτσα Γιαγκούση: «Μέσα στο 2021 “έφυγαν” από τη ζωή και τα δύο μου αδέρφια»

 Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν είπα στη μητέρα μου πως πέθανε ο πατέρας μου»

 Νίκος Χορταρέας: Βγάζει τα ράσα και επιστρέφει στην αστρολογία – Όσα δήλωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα