Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του -«Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα, τώρα θα αρχίσω να μιλάω και εγώ»

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Λιγνάδης βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφού προηγουμένως πλήρωσε την χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο σκηνοθέτης έκανε δηλώσεις στις κάμερες και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ενάμιση χρόνο

έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω πως στο εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Δε θα κάνω καμία άλλη δήλωση».

Θυμίζουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής στον Δημήτρη Λιγνάδη, ρίχνοντας αυλαία στην πολύκροτη αυτή δίκη, έπειτα από 31 συνολικά συνεδριάσεις.

Το δικαστήριο άφησε έτσι ελεύθερο τον Δημήτρη Λιγνάδη επιβάλλοντας του τους εξής όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα -Σάκης Τανιμανίδης: Ποια είναι η μέθοδος διατροφής που ακολουθούν για τις δίδυμες κορούλες τους;

Μαρία Τζομπανάκη για τον Β’ κύκλο του «Σασμού»: «Κανείς δεν φαντάζεται αυτό που έρχεται»

Λιάνα Κανέλλη: «Έχω long covid, κόλλησα από έναν άνθρωπο εντελώς ασυμπτωματικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα