Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά του GNTM περνούσα κατάθλιψη»

Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τέλος της συνεργασίας του με το GNTM, ενώ εξομολογήθηκε πως στην πρώτη σεζόν του reality μόδας περνούσε κατάθλιψη. Παράλληλα, ο σχεδιαστής μόδας μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υποστηρίζοντας πως δεν είχε καταλάβει τι της συνέβαινε εκείνη την περίοδο.

«Έφυγα από το GNTM γιατί άλλαξε όλη η επιτροπή, δεν θα έμενα εγώ. Δεν είχα πρόταση. Αλλά από την τέταρτη σεζόν είχα αρχίσει να

κουράζομαι με το συγκεκριμένο project», είπε ο Άγγελος Μπράτης αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του κύκλου του reality μόδας.

Όταν ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα παρασκήνια, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το bullying που δέχτηκε και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Δεν είχα καταλάβει ότι η Ηλιάνα περνούσε δύσκολα στο GNTM. Ήταν πολύ φιλική με όλους και εξαιρετική στη δουλειά της. Δεν είχε ποτέ νεύρα και κατεβασμένα μούτρα».

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως στον πρώτο κύκλο του reality περνούσε κατάθλιψη αλλά δεν το είχε μοιραστεί με κανέναν: «Αλλά το καταλαβαίνω αυτό γιατί κι εγώ την πρώτη χρονιά στο reality περνούσα κατάθλιψη. Δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει. Δεν υπάρχει γιατί είχα κατάθλιψη, είναι πλέον η νούμερο ένα ασθένεια στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Βαλέρια Κουρούπη: Το ξεκίνημα στη τηλεόραση, η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της και η σχέση με τον 18χρονο γιο της

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά – «Η σχέση μας τέλειωσε»

 Σοφία Χατζηπαντελή: «Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου, θα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα