Βαλέρια Κουρούπη: Το ξεκίνημα στη τηλεόραση, η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της και η σχέση με τον 18χρονο γιο της

Η Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον 18χρονο γιο της, το ξεκίνημά της στη τηλεόραση με τον ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ» του ANT1, καθώς και για την περίοδο της καραντίνας, κατά την οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Για τη συμμετοχή

της στο «Εκείνες κι εγώ»  είπε: «Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη χώρα είναι να σου προτείνουν συνεχώς το ίδιο, όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο με το οποίο ταυτίζεσαι. Εγώ έκανα την αντίστασή μου σε αυτό, γιατί ήθελα να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα, και είπα όχι στους ρόλους που έμοιαζαν πολύ».

Για την απόφαση να συγκατηκήσει μαζί με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ανέφερε: «Υπήρξε περίοδος που συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθε ο covid και εμείς οι καλλιτέχνες εκείνο το 8μηνο ήμασταν χωρίς εισόδημα. Δεν παίρναμε ούτε το επίδομα. Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δυο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και αγαπιέστε και δεν έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλο.

Όταν χωρίζεις θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα. Ήμασταν μαζί, είχαμε χωρίσει, έψαχνε ο Νίκος σπίτι και εκείνη την περίοδο ήρθε ο covid. Το σπίτι επειδή έχει έναν χώρο να χωριστούμε, έμενε πάνω αλλά είχαμε κοινές κουζίνες κτλ. Δεν ήταν άσχημα. Εμένα μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι να πετάμε τον άλλο στον δρόμο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια αναφέρθηκε στον 18χρονο γιο της λέγοντας πως τον καμαρώνει και ότι χαίρεται που δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά ούτε και με τη μουσική.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά – «Η σχέση μας τέλειωσε»

Σοφία Χατζηπαντελή: «Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου, θα…»

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον μικρότερο γιο της για τη γιορτή του

Keywords
Τυχαία Θέματα