Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά – «Η σχέση μας τέλειωσε»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάθισε στον καναπέ της Φαίης στο «Πρωινό μας» και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά μετά από δέκα χρόνια γάμου και κοινής πορείας, μιας και οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από λίγους μήνες γνωριμίας. Τις τελευταίες ημέρες ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με την ηθοποιό να παίρνει θέση, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους.

«Έχει τελειώσει η σχέση

μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε πώς διαχειρίζεται αυτή την περίοδο που διανύει στη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της: «Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα, σχέση ζωής».

Και κατέληξε: «Δε θα μπορούσε ένας χωρισμός να είναι εύκολος σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Πολλά ίσως και τίποτα συγκεκριμένο. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον μικρότερο γιο της για τη γιορτή του

 Γιάννης Στάνκογλου: Απαντά αν η Δέσποινα Βανδή θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

 Ζωή Κρονάκη: Απαντά στον Φώτη Σεργουλόπουλο για το «Μαμά-δες» – «Έχει πέσει πρόταση για την αλλαγή τίτλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα